معرفی و دانلود کتاب الاغ بلا، صندوق طلا pdf + خلاصه رایگان

کتاب الاغ بلا، صندوق طلا

۱.۴(از ۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب الاغ بلا، صندوق طلا

کتاب الاغ بلا، صندوق طلا مجموعه اشعار کودکانه و اثر مشترکی از چند شاعر است که در دوران شیوع بیماری کرونا و هنگام قرنطینه خانگی سرودند و آن را در یک مجموعه گردآوری کردند.

در این کتاب شعرهایی را از آرین رییسی، امیرعلی زارع، امیرمحمد زارعی، مسیح سلطانی، محمد سعید عباسی مقدم، امیرسینا عربیون، هومان فتحی لقمان، امیرعلی فرخ‌نژاد و آرین نیک سرشت می‌خوانیم.

کتاب الاغ بلا، صندوق طلا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب الاغ بلا، صندوق طلا را به تمام کودکانی که به شعر علاقه دارند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب الاغ بلا، صندوق طلا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:الاغ بلا، صندوق طلا
موضوع:شعر کودک و نوجوان
نویسنده:هومان فتحی لقمان، آرین رییسی، امیرعلی زارع، امیرمحمد زارعی، مسیح سلطانی، محمدسعید عباسی مقدم، امیرسینا عربیون‌، امیرعلی فرخ‌نژاد، آرین نیک‌سرشت
ویراستار:علی فتحی لقمان

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۲۳

حیف کاغذ برای چاپ این کتاب🤦‍♀️🤦‍♀️ فاجعه است

۱۴۰۴/۰۳/۱۳

کتاب زیبایی است اتفاقا قافیه بندی وردیف زیبا با وزن می‌باشد وپند آموز ولادت بردم