کتاب راز قلعه افسون شده
معرفی کتاب راز قلعه افسون شده
کتاب راز قلعه افسون شده جلد ششم از مجموعه تهجدولیها نوشته روبرتو سانتیاگو است. این داستان درباره یک تیم فوتبال هفت نفره است که همیشه ته جدول است اما اعضای تیم قول دادند که همیشه با هم باشند و حالا کلی ماجرا در انتظارشان است.
این کتاب را با تصویرسازی انریکه لورنسو و ترجمه سعید متین بخوانید.
تیم فوتبال هفتنفره سوتوآلتو فقط یک تیم دبستانی خشکوخالی نیست. بچهها با هم پیمان بستهاند که هر اتفاقی بیفتد کنار هم بمانند و هیچ چیز و هیچ کسی آنها را از هم جدا نکند. اما ظاهرا که قرار است اتفاقهای عجیبی برایشان بیفتد. اتفاقهایی خیلی خیلی مهمتر همیشه ته جدول بودن! در اسکاتلند همه قلعهها شبح دارند، حالا بچهها باید برای بازی به اسکاتلند بروند و شب را در یک قلعه بمانند. این قلعه حتما شبح دارد.
کتاب راز قلعه افسون شده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام کودکان و نوجوانان فوتبال دوست جذاب و خواندنی است.
کتاب باحالیه و بعد از یه مدتی کاملا وارد فضای داستان میشی . متنش با اینکه به صورت نوشتاری ، نوشته شده اما خود ادم بعد از اینکه با کتاب ارتباط برقرار میکنه بخ طور گفتاری می خوندش. به طنز
من همین امروز با ۴۰ درصد تخفیف از طاقچه گرفتم نخوندم هنوز ولی مطمئنم عالی است😘😘 سلام امروز ۲ روز بعده و خیلی عالی فقط آخرش ضد حال بود🙃🙂😂😂
خیلی عالی
نهههههه چه پایان رومخیییی😑 به جز پایان عالی بود😊
کتاب خوبیه بدون در نظر گرفتن قیمتش ولی ترجمه ش مشکل داشت مهم ترینش این بود که جمله های اشخاص بصورت کتابی نوشته شده بود و اصطلاحاً خودمونی نبود خودتون منظور من رو میفهمید دیگه
خیلی عالی است حتما بخونیدش
این جلدرو بیشتر دوست دارم 6 این عالی هست