کتاب مسافران زمان ۳
ماجرای خانواده بالبوئنا در امپراتوری روم
معرفی کتاب مسافران زمان ۳
کتاب مسافران زمان ۳ داستانی نوشته روبرتو سانتیاگو است که با ترجمه آزاده رادکیانپور منتشر شده است. این داستان،ماجرای خانواده بالبوئنا در امپراتوری روم است.
درباره کتاب مسافران زمان ۳
یک طوفانی دیگر در سیاهچاله در پیش است و باز هم خانواده بالبوئنا وارد یک بخش دیگر از تاریخ میشوند. این بار سرزمینی عجیب و پر از گلادیاتورهای جنگجو منتظر آنها است. این بار خانواده بالبوئنا به امپراتوری روم رفتهاند و قرار است شاهد قدرت سزار بزرگ باشند. اما اینبار هم دردسری عظیم سر راه است.
خب بهتر نیست خودتان کتاب مسافران زمان ۳ را بردارید و بخوانید؟ جواب همه سوالهایتان آنجا پیدا میشود.
کتاب مسافران زمان ۳ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر جلد اول این مجموعه را خوانده و دوست داشتید، حالا نوبت کتاب مسافران زمان ۳ است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مسافران زمان ۳ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مسافران زمان ۳ |
| تعداد صفحهها: | ۲۵۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۴۹۵۰۰ تومان |

این کتاب خیلی خوبه و پیشنهاد میکنم حتما بخونید
کتاب باحالیه ! با ژانر معمایی-ماجراجویی🌙
خیلی کتاب جالب و معمایی هستش و حسابی آدم رو سرگرم می کنه.لطفا بقیه ی جلد هارو هم ترجمه کنین😁
عالی عالی عالی!
نخوندم ولی تعریفش و خیلی شنیدم
محشر حتما بخونید من تو دو روز تمومش کردم عالییی بود❤️
عالی اما طاقچه چرا دو جلد بعدی کتاب رو نمیاره سر کتاب های دیگه هم همینجور بود ممنون میشم اگر دو جلد این کتاب وکاپیتان زیر شلواری رو بیاره و طاقچه رو تکمیل کنه
این دسته کتاب عالی هستش
کتاب سرگرم کننده و خوبی بود
تا این جلد که نظر منو به خودش جلب کرده و به نظر من طرفداران بیشتری می تونند به سمت این کتاب بروند مخصوصا اگر جلد های بعدی رو هم بگذارند.اگر این کار رو بکنند که خیلی عالی می شود...بیشتر
کتاب خوبیه من 2 و 1 رو هم خوندم ؛ کمی استرس میده
این مجموعه کتاب مسافران زمان عالیه همینطور مجموعه کتاب ته جدولی ها حتما بخونید