کتاب زندگی در خطر (سیگار و قلیان)
معرفی کتاب زندگی در خطر (سیگار و قلیان)
زندگی در خطر (سیگار و قلیان) اثری از سید ستار مهدیزاده است. او در این کتاب به بررسی خطرات سیگار و قلیان میپردازد و این مساله را از منظر دینی نیز بررسی میکند.
سید ستار مهدیزاده برای نوشتن کتاب زندگی در خطر (سیگار و قلیان) با بسیاری از علما و مراجع دینی صحبت و گفتگو کرده است و نظرات آنان را درباره این مساله جویا شده است. او همچنین با استناد به آیات قرآن کریم و احادیث، مطالبی را نوشته است که هم در رد مصرف مواد مخدر بیان شده است و هم از مضرات اعتیاد صحبت میکند.
زندگی در خطر (سیگار و قلیان) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب زندگی در خطر (سیگار و قلیان) را به تمام کسانی که به حفظ سلامت خود اهمیت میدهند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از زندگی در خطر (سیگار و قلیان)
آيت الله العظمی فاضل لنكرانی
«من شخصاً خودم نسبت به اين مسئله مواد مخدر يک حساسيتی دارم ؛ برای اينكه ملاحظه می كنم افرادی كه گرفتار اين مسئله هستند، حالا بر طبق آنچه من تشخيص دادم، اينها يا به طور كلی از انسانيت منحرف شدند و ديگر نمی شود كلمه انسان را بر ايشان اطلاق كرد ، و يا حداقل تا حدی از انسانيت منحرف شده اند. انسان نمی تواند با مواد مخدر ارتباط داشته باشد؛ برای اينكه اين مستلزم خروج از انسانيت است يا به نحو مطلق يا فيالجمله و عملاً هم، ما اين معنا را ميبينيم. بايد سازمان تبليغات ما يكی از مسائلي را که به مبلّغين تاكيد می كند، مسئله مواد مخدر و مبارزه با آن باشد . اينها صحبت كنند در مجالسي كه متناسب است و ضررهای دنيوی و اخروی استفاده از مواد مخدر را بيان كنند.»
آيت الله العظمی بهجت
«شكی نيست كه مصرف مواد مخدر حرام است . ضرر مرض آور است . نمی شود بگوييم كه حرام نيست . ترياک كشي هم همين طور است ... چه ضرری! كه هم در مال و هم در بدن و در همه چيز است . اين را همه دانند كه اضرار حرام است، شما می توانيد از همه علماء كه واسط بين ما و اعلا عليين هستند ، سؤال كنيد. اين اشتباه محض است كه بعضی فكر می كنند اينها (مواد مخدر) لذايذ است.»
آيت الله العظمی مكارم شيرازي
«به عقيده بنده مهم ترين راه مبارزه با مواد مخدر ، مبارزه فرهنگی است ؛ يعنی اگر ابعاد و آثارش را از طريق مختلف نشان بدهند و جامعه آگاهی پيدا كند ، بسياری از مواد مخدر فاصله مي گيرند. اگر از طرق مختلف آموزش داد ه شود و سطح فرهنگ ، مخصوصاً نسل جوان ، بالا برود درباره مواد مخدر ، و بدانند بلايی است كه وقتی انسان گرفتارش بشود ، نجات از آن بسيار مشكل است، من معتقدم كه تا حد بسيار زيادی ما جلو اين كار را مي توانيم بگيريم و موفق خواهيم شد.»
آيت الله العظمی وحيد خراسانی
«بايد با اين جوان (معتاد) مثل پدری با فرزند مريض معامله كنيم؛ به لطف، به عنايت، به نصيحت. ممكن نيست عوض نشود و از آن چيزها (مواد مخدر ) منعش كنيم و نگذاريم به او برسد، وسايل علاجش را فراهم كنيم . اگر چنانچه اين راهها طی شود، سال ديگر تعداد معتادان كمتر می شود . منتها همه بايد دست به دست هم بدهيم . اين يک كاری است كه تنها از دست يک گروه برنمی آيد. مثل آتشی است كه به يک شهر افتاده، آن وقت يک عده برای خاموش كردن آتش كافی نيستند، همه بايد كمک كنند.... شما هر كدام از اينها را اگر از درد نجات بدهيد ، يک نفس را احيا كرديد و وقتی يک نفس احيا گرديد، ارزشی برای شما دارد كه تمام عالم با آن قابل قياس نيست.»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۷۲ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۷۲ صفحه