کتاب پیچیدگی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب پیچیدگی
ملانی میچل، استاد علوم کامپیوتر در دانشگاه ایالتی پورتلند امریکا است.
این کتاب در سال ۲۰۰۹ جزو ۱۰ کتاب برتر علمی سایت آمازون قرار گرفت و در سال ۲۰۱۰، جایزه فی بتاکاپا را در امریکا به دست آورد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«اسرار مورچههای نظامی در برابر اسرار بسیاری از سیستمهای طبیعی و اجتماعی که ما پیچیده در نظر میگیریم دنیای کوچکی است. هیچکس دقیقاً نمیداند چطور جامعهای از ارگانیسمهای اجتماعی ـ مورچهها، موریانهها، انسانها ـ به صورت جمعی ساختارهای استادانهای میسازند که احتمال بقاء جامعه به عنوان یک کل را افزایش میدهد. معمای مشابه این است که چطور تشکیلات پیچیدهی سیستمهای ایمنی به مبارزه با بیماریها میپردازند، چطور گروهی از سلولها برای تبدیل شدن به چشم یا مغز خود را سازماندهی میکنند. چطور اعضای مستقل یک اقتصاد، که هرکدام برای سود خود کار میکنند، بازارهای جهانی ساختار یافته و پیچیده را ایجاد میکنند و اسرارآمیزتر از همهی اینها، چطور پدیدههایی که ما «هوشمند» و «هوشیار» مینامیم از زیر لایههای غیر هوشمند، و غیر هوشیار ظهور میکنند؟
چنین سؤالاتی موضوع سیستمهای پیچیده هستند؛ زمینهای از تحقیقاتی میان ـ رشتهای که در جستجوی توصیف این موضوع است که چطور بسیاری از موجودیتهای بهنسبت ساده خود را سازمان میدهند و بدون هیچگونه کنترل مرکزی به سمت سیستمی جمعی حرکت میکنند که الگوها را خلق کرده و اطلاعات را مورد استفاده قرار میدهد، و در برخی موارد رشد و یادگیری دارند».
نرم و نازک: ماده نرم، پژوهش، آموزش
نظریهی قدرتشروین وکیلی
نظریهی منشهاشروین وکیلی
ذهنیت ضد سرمایهداری لودویگ فون میزس
ترجمه ای نابود داره ، آخه مگه مجبوری اینجوری ترجمه کنی
متاسفانه ترجمه ای بسیار ضعیف از کتابی بسیار جذاب است ، شکل ها بی کیفیت ارائه شده اند ، اشکالات تایپی متعددی در فرمول های ریاضی دیده میشود.
میلیونها بار بخاطر قرار دادن این کتاب سپاسگزارم
دوستان ترجمهٔ این کتاب اصلا خوب نیست، بنظرم اگه میخواهید کتاب رو بخونید یا زبان اصلیشو تهیه کنید یا سراغ نشرهای دیگه برید. نشر نو همین کتابو ترجمه و چاپ کرده، از کیفیت اون ترجمه اطلاعی ندارم ولی یه سر
عالیست. عالی ترجمه شده.