کتاب پیر پیشگام: خاطرات حاج حمید فاسونیهچی از پیشگامان انقلاب اسلامی در ارومیه
مصطفی قلیزاده علیارانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب پیر پیشگام: خاطرات حاج حمید فاسونیهچی از پیشگامان انقلاب اسلامی در ارومیه
حمید فاسونیهچی( -1310)، از پیشگامان انقلاب اسلامی در ارومیه و در این کتاب، زندگی او به قلم مصطفی قلیزاده علیار( -1340)، گردآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«ما در شورای انقلاب برای پادگانهای «پسوه» و «جلدیان» و «پیرانشهر» فرماندهانی موقت تعیین کردیم که از وقوع هر حادثه ناگواری پیشگیری نماییم. در راهها و ارتفاعات «گردنه قوشچی» و «الله اکبر» و «ایلانلی داغ» و... پاسگاههای موقتی ایجاد کردیم و کم کم امنیت را درمنطقه برقرار ساختیم.
وضع پادگانهای نظامی در سراسر استان بزرگ آذربایجان غربی، خیلی آشفته بود. فرماندهی برای لشکر ۶۴ ارومیه از تهران تعیین شد و آمد. بنده و حاجآقای حسنی به دیدن او رفتیم و ساعتی طولانی با وی صحبت کردیم، ولی از ایما و اشارات و محتوای سخنان او دریافتیم که وی پیش خود معتقد است آمریکا به زودی دست به کودتا میزند و انقلاب و جمهوری اسلامی برچیده میشود و نظام سابق بر سر کار برمیگردد!
بیرون آمدیم و به این نتیجه رسیدیم که این آدم خیلی خطرناک است و باید بدون فوت وقت، از لشکر دور شود. آقای حقگو استاندار بود، آمدیم با او صحبت کردیم و قرار بر این شد که استاندار همان فرمانده را به محل استانداری دعوت کند. وقتی وارد استانداری شد، ما مجاهدان مسلح، با اسلحه، خلع سلاح و دستگیرش نماییم. اینگونه هم شد. بعد از دستگیری، وی را به زندان فرستادیم و گزارش هم کردیم تا تکلیفش روشن شود. یکی از افرادش هم با او همفکر بود که با هم دستگیر شدند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پیر پیشگام: خاطرات حاج حمید فاسونیهچی از پیشگامان انقلاب اسلامی در ارومیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | پیر پیشگام: خاطرات حاج حمید فاسونیهچی از پیشگامان انقلاب اسلامی در ارومیه |
| موضوع | زندگینامه |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۱۷۵۶۰۸۵ |
| تعداد صفحهها | ۱۶۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۲۴۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه خاورمیانه |
چگونه بچه ها را بی شخصیت تربیت نکنیم![]()
ملیندا ونر مویر
چرا مردان عاشق زنان سرسخت می شوندشری آرگو
صمیمانه با جوانان وطنمسیدمهدی شجاعی
شرح قانون اساسی؛ فصل پنجم، حق حاکمیت ملت و قوای ناشی از آن (اصول ۵۶، ۵۹ و ۶۰)عباسعلی کدخدایی
تلاش آخر (رشته تجربی) خارج کشور 96گروه مولفان انتشارات جواب طلایی
مدیریت تحول عشقموسی زمانزادهدربان