کتاب خوشبختی و رابطه با عشق باربارا دی آنجلیس + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب خوشبختی و رابطه با عشق

خوشبختی و رابطه با عشق، گزین‌گویه‌هایی از نویسنده و روان شناس موفق و پرمخاطب، باربارا دی آنجلیس است. دی آنجلیس که کتاب‌هایی پرفروش و کاربردی درباره عشق، رشد فردی و روابط زناشویی نوشته است یکی از محبوب‌ترین نویسندگان حوزه خانواده و ازدواج و موفقیت در جهان است که کتاب‌هایش تاکنون به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه شده‌اند.

 به جرأت می‌توان گفت باربارا دی آنجلس یکی از تاثیرگذارترین آموزگاران زمان ما در زمینهٔ بهبود روابط و رشد شخصی است. در ۲۵ سال گذشته پیام‌های مثبت او دربارهٔ عشق و جستجوی معنای زندگی در سراسر جهان نجات‌دهندهٔ بسیاری از افراد بوده است. 

 در کتاب حاضر جملاتی سازنده و تاثیرگذار از بارابار درباره خوشبختی و عشق می‌خوانید. گفته‌هایی کوتاه از کتاب‌های گوناگون او که می تواند دید تازه‌ای به شما ردباره عشق و خوشبختی بدهد و باعث شود لحظاتی به برداشت خود از عشق و خوشبختی بیشتر فکر کنید و در صورت نیاز در آن تجدید نظر کنید.

خواندن کتاب خوشبختی و رابطه با عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 اگر دوست دارید با نگاهی تازه به عشق و خوشبختی نظر کنید، کتاب دی‌آنجلیس را بخوانید.

 درباره باربارا دی آنجلیس

باربارا دی آنجلیس، روان‌شناس، مشاور ، سخنران و نویسنده‌ در زمینه رشد فردی در ۱۹۵۱ به دنیا آمده است. او کارشناسی ارشد خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه سیرا گرفته و دکترایش را در روانشناسی از دانشگاه کلمبیا پسیفیکگرفته است.

کتاب‌های باربارا دی‌آنجلیس از پرفروش‌ترین کتاب‌های روانشناسی است که میلیون‌ها نسخه از آن‌ها فروخته شده‌است و در تمام جهان به بیشتر از بیست زبان به چاپ رسیده‌است. اولین کتاب باربارا، چگونه می‌توان عشق ورزید؟ یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های زمانش شد؛ و برنده جایزه اینفومرسیال به عنوان بهترین کتاب سال ۱۹۹۴ شد. از میان کتاب‌های دیگر او می‌توان آیا تو آن گمشده‌ام هستی؟ رازهایی درباره‌ی مردان، رازهایی درباره زنان و راهنمای زناشویی موفق را نام برد.

بخشی از کتاب خوشبختی و رابطه با عشق

وقتی می‌گوییم می‌خواهم خوشبخت باشم، در واقع خوشبختی خود را به آینده موکول می‌کنیم، اما خوشبختی با مفهوم خاص خود می‌تواند در همین لحظه اتفاق بیفتد.

****

زندگی را باید فقط در لحظهٔ حال جست و جو کرد. چون گذشته رفته و آینده هنوز نرسیده است.

****

ما ناخشنود و ناراضی متولد نمی‌شویم بلکه یاد می‌گیریم که ناخشنود و ناراضی باشیم.

****

تکنولوژی آن قدر ما را در معرض صحنه‌های خشنونت‌آمیز قرار داده که هم نسبت به درد خودمان و هم درد دیگران بی‌حس و بی‌تفاوت شده‌ایم.

****

اغلب ما لحظه‌های واقعی خوشبختی را تشخیص نمی‌دهیم چون انتظار چیز دیگری را داریم، چیزی به مراتب بزرگ‌تر و مهیج‌تر.

****

در بیشتر مواقع انسان‌ها در بیرون از خود به دنبال خوشبختی می‌گردند حال آن که باید آن را در درون خود جست‌وجو کنند.

****

خوشبختی با بودن در حالت خاصی به‌وجود نمی‌آید، خوشبختی یک سری لحظه‌های واقعی است.

****

همان‌طور که کلمهٔ روز در مقایسه با شب معنا پیدا می‌کند کلمهٔ شادی هم اگر با غم مقایسه نشود معنایش را از دست می‌دهد.

****

به انتظار نشستن به امید آن‌که روزی خوشی به سراغ‌مان بیاید باعث می‌شود بسیاری از لحظه‌های شاد و واقعی در دسترس‌مان را تشخیص ندهیم.

****

نمی‌توان گفت من همیشه خوشحال بودم اما می‌توان گفت عمری را سپری کرده‌ام که بیشتر لحظاتش شاد بود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
رازهایی درباره عشق
باربارا دی آنجلیس
رک و راست حرفتو بزن
استیو هاروی
به رابطه زناشویی خود کمک کنید
وحید کیان
رازهایی درباره عشق
باربارا دی‌آنجلیس
غلبه بر عزت نفس پایین با CBT (درمان‌شناختی - رفتاری)
استفان پالمر
اشتباهات یک زن؛ جلد دوم
ام. سوسا
قوانین روابط موفق
باربارا دی‌آنجلیس
رازهای ده گانه زندگی که هر زنی باید بداند
باربارا دی آنجلیس
آشنایی قبل از ازدواج
ریچل گرین‌والد
سیاست‌های زنانه به سبک هرا
فرزاد میراحمدی
دروغ‌گو را در چند دقیقه بشناسید
دیوید جی لیبرمن
آنچه پیش از ازدواج باید بدانیم
مژده اسدی
رازهایی درباره‌ی مردان که هر زنی باید بداند
باربارا دی آنجلیس
از رابطه بد به رابطه خوب
دیوید برنز
نامزدی هدفمند
استیون کارتر
زن ها مردها را از دست می دهند، چرا؟
جس مک کان
مشاوره خصوصی با باربارا دی‌آنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانواده
باربارا دی‌آنجلیس
اشتباهات یک زن؛ جلد اول
ام. سوسا
انواع زنان
ژان شینودا بولن
مردان سمی
لیلیان گلاس

حجم

۷۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۷۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۶۷,۰۰۰
تومان