معرفی کتاب خوشبختی و رابطه با عشق
خوشبختی و رابطه با عشق، گزینگویههایی از نویسنده و روان شناس موفق و پرمخاطب، باربارا دی آنجلیس است. دی آنجلیس که کتابهایی پرفروش و کاربردی درباره عشق، رشد فردی و روابط زناشویی نوشته است یکی از محبوبترین نویسندگان حوزه خانواده و ازدواج و موفقیت در جهان است که کتابهایش تاکنون به زبانهای مختلف دنیا ترجمه شدهاند.
به جرأت میتوان گفت باربارا دی آنجلس یکی از تاثیرگذارترین آموزگاران زمان ما در زمینهٔ بهبود روابط و رشد شخصی است. در ۲۵ سال گذشته پیامهای مثبت او دربارهٔ عشق و جستجوی معنای زندگی در سراسر جهان نجاتدهندهٔ بسیاری از افراد بوده است.
در کتاب حاضر جملاتی سازنده و تاثیرگذار از بارابار درباره خوشبختی و عشق میخوانید. گفتههایی کوتاه از کتابهای گوناگون او که می تواند دید تازهای به شما ردباره عشق و خوشبختی بدهد و باعث شود لحظاتی به برداشت خود از عشق و خوشبختی بیشتر فکر کنید و در صورت نیاز در آن تجدید نظر کنید.
خواندن کتاب خوشبختی و رابطه با عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید با نگاهی تازه به عشق و خوشبختی نظر کنید، کتاب دیآنجلیس را بخوانید.
درباره باربارا دی آنجلیس
باربارا دی آنجلیس، روانشناس، مشاور ، سخنران و نویسنده در زمینه رشد فردی در ۱۹۵۱ به دنیا آمده است. او کارشناسی ارشد خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه سیرا گرفته و دکترایش را در روانشناسی از دانشگاه کلمبیا پسیفیکگرفته است.
کتابهای باربارا دیآنجلیس از پرفروشترین کتابهای روانشناسی است که میلیونها نسخه از آنها فروخته شدهاست و در تمام جهان به بیشتر از بیست زبان به چاپ رسیدهاست. اولین کتاب باربارا، چگونه میتوان عشق ورزید؟ یکی از پرفروشترین کتابهای زمانش شد؛ و برنده جایزه اینفومرسیال به عنوان بهترین کتاب سال ۱۹۹۴ شد. از میان کتابهای دیگر او میتوان آیا تو آن گمشدهام هستی؟ رازهایی دربارهی مردان، رازهایی درباره زنان و راهنمای زناشویی موفق را نام برد.
بخشی از کتاب خوشبختی و رابطه با عشق
وقتی میگوییم میخواهم خوشبخت باشم، در واقع خوشبختی خود را به آینده موکول میکنیم، اما خوشبختی با مفهوم خاص خود میتواند در همین لحظه اتفاق بیفتد.
****
زندگی را باید فقط در لحظهٔ حال جست و جو کرد. چون گذشته رفته و آینده هنوز نرسیده است.
****
ما ناخشنود و ناراضی متولد نمیشویم بلکه یاد میگیریم که ناخشنود و ناراضی باشیم.
****
تکنولوژی آن قدر ما را در معرض صحنههای خشنونتآمیز قرار داده که هم نسبت به درد خودمان و هم درد دیگران بیحس و بیتفاوت شدهایم.
****
اغلب ما لحظههای واقعی خوشبختی را تشخیص نمیدهیم چون انتظار چیز دیگری را داریم، چیزی به مراتب بزرگتر و مهیجتر.
****
در بیشتر مواقع انسانها در بیرون از خود به دنبال خوشبختی میگردند حال آن که باید آن را در درون خود جستوجو کنند.
****
خوشبختی با بودن در حالت خاصی بهوجود نمیآید، خوشبختی یک سری لحظههای واقعی است.
****
همانطور که کلمهٔ روز در مقایسه با شب معنا پیدا میکند کلمهٔ شادی هم اگر با غم مقایسه نشود معنایش را از دست میدهد.
****
به انتظار نشستن به امید آنکه روزی خوشی به سراغمان بیاید باعث میشود بسیاری از لحظههای شاد و واقعی در دسترسمان را تشخیص ندهیم.
****
نمیتوان گفت من همیشه خوشحال بودم اما میتوان گفت عمری را سپری کردهام که بیشتر لحظاتش شاد بود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خوشبختی و رابطه با عشق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خوشبختی و رابطه با عشق |
| موضوع | خانواده و ازدواج، روانشناسی عمومی |