کتاب هفت اصل موفقیت در ازدواج و زناشویی
خواندن نظراتمعرفی کتاب هفت اصل موفقیت در ازدواج و زناشویی
جان گاتمن در امر مطالعه زندگی زناشویی انقلابی به وجود آورده است. وی با استفاده از راهکارهای علمی، نگاهی جدید به عادات زوجین متاهل می اندازد و پس از سال ها کار علمی و عملی تئوری های خود را با جزئیات کامل در این اثر تقدیم شما میکند. کتاب هفت اصل موفقیت در ازدواج و زناشویی زوجین را به بزرگراهی منتهی به رابطه ای هماهنگ و دائمی رهنمون میکند و آنها را در رسیدن به بالاترین سطح بالقوه یاری میکند.
شناخت اختلالات شخصیتی قبل و بعد از ازدواج
براد جانسون
پرورش هوش هیجانی (چگونه میتوانید زندگیتان را بهطور مثبتی تغییر دهید)کریستین. ام وایلدینگ
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
هفت رمز ازدواج های موفقجان گاتمن
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
تفاهمشمس الدین حسینی
مهارت های زندگی زناشوییمتیو مک کی
قوانین ازدواجمژگان جهانگیر
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
۱۰۰ راز برای داشتن رابطهای فوقالعادهدیوید نیون
از عشق تا عشقمژگان امیرحسینی
چچکلمحمدرضا بذار هتکه لوئی
بچه ها بهشتی اندجان گری
روشهای ایجاد انگیزه در دیگران؛ چگونه مربی و رهبر موفقی باشیمکنت بلانچارد
تاقچه عزیز؛ لطفاً در زمینه تایپ و نگارش دقت بیشتر مبذول فرمایید. متأسفانه اصولی بدیهی مثل فاصله بین پاراگرافها، اندازه فونت تیتر که قاعدتاً بایست با فونت متن تفاوت داشته باشد، و برخی اصول صفحهآرایی رعایت نشده.تبدیل کتاب چاپی به
اون چهار سوار تباهی و یک سری اصل هاش خیلی جدید و کاربردی بود مرسی طاقچه
خب در نظر دارم برای ۱۵ تیر که عروسی دوستم دعوتم، یه نسخه از این کتاب رو بهعنوان هدیه براش کادو ببرم 😁 تو رو خدا اگه قصد ازدواج دارید، ندارید، خواهید داشت، نخواهید داشت و کلا اصلا در مجموع هر
بسیاااااااار کاربردی و اصولی است همه زوج ها باید با دقت بخوانند و کمک بگیرند. این کتاب مثل یک گنج هست.
در مجموع بهبود روابط زناشویی نیازمند رشد فضائل اخلاقی طرفین هست
کتاب بسیار عالی و کاربردی که اگر به دقت زوجین بخونن و تمرینات رو انجام بدن اونها رو از مراجعه به مشاور و زوج درمانگر بی نیاز می کنه. تا به حال کتاب رو به تعداد زیادی معرفی کردم و هدیه