معرفی و دانلود کتاب شلوغی + خلاصه رایگان

آفاق مسعود، محمود مهدوی
انتشارات:
نشر شورآفرین

معرفی کتاب شلوغی

آفاق مسعود، نویسنده اهل جمهوری آذربایجان است. در بخشی از داستان «مرگ خرگوش» از این مجموعه داستان کوتاه می‌خوانیم: «یکی از خرگوش‌ها داشت جان می‌داد. سیاهی چشم‌هایش خاکستری می‌زد، دهانش را به خاک چسبانده بود و به سختی نفس می‌کشید. پشت بوته‌، گوش‌های خرگوش دیگری می‌لرزید و با چشم‌های بی‌رمقش به نقطه‌یی زل زده بود. مرد سر خرگوش را به ظرف آب نزدیک کرد. خرگوش ذره‌یی آب خورد و سُرفه کرد و نفسش بُرید. زن با ناراحتی گفت: «حالا اینو چی‌کارش کنیم؟» شوهرش طوری به او نگاه کرد که انگار او خرگوش را تلف کرده. عیسا تهِ سیگارش را انداخت روی ماسه و پایش را روی آن فشرد و گفت: «هیچ‌وقت خرگوش نر و ماده را باهم یه‌جا نگه نمی‌دارن. همیشه یکی‌شون می‌میره.» «کدومش؟» «بیش‌تر وقت‌ها نر.» «چرا؟»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شلوغی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشلوغی
فرمت کتابEPUB
برچسببهترین‌های ادبیات داستانی

محسن غضنفری
۱۳۹۵/۰۴/۱۰

خیلی داستان هاش شیرین و جذاب بود. من که حسابی خوشم اومد. دمت گرم نشر شورآفرین و دمت گرم طاقچه جان 🌷

شلاله
۱۳۹۵/۰۲/۰۱

کتابی که حتما شگفت زده تان می کند. حادثه هایی که در خواب هایتان حتما با آن ها آشنا هستید.