کتاب رفتارهای دردسرساز
معرفی کتاب رفتارهای دردسرساز
کتاب رفتارهای دردسرساز اثری از آنجلینا یودن با ترجمه سعید قوت دین است. این کتاب درباره انواع رفتارها، علل رفتارهای مخرب و تاثیر هرکدام از آنها بر خود و دیگران نوشته شده است.
درباره کتاب رفتارهای دردسرساز
آنجلینا یودن در کتاب رفتارهای دردسرساز درباره رفتار صحبت کرده است و آن را از جنبههای مختلف مورد بررسی قرار داده است. در ابتدای این کتاب با رفتار آشنا میشویم و تعریفی از آن را میخوانیم. سپس به رفتارهای مخربی که انسانها از خود بروز میدهند میپردازیم و درباره علل آن گفتگو میکنیم. در نهایت با کمک راهکارهایی که در این کتاب پیشنهاد شده است میآموزیم که چگونه میتوانیم با توجه به موقعیتی که در آن قرار داریم، بهترین رفتار را از خودمان نشان دهیم.
کتاب رفتارهای دردسرساز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام افرادی که دوست دارند رفتارهای غلط را بشناسند و آن را اصلاح کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رفتارهای دردسرساز
رفتار چیست؟
رفتار چیزی است که از کودکی میآموزیم. هر آنچه والدین، اقوام و دیگر بزرگسالان انجام میدهند را میبینیم و تقلید میکنیم. نمیدانیم درست است یا غلط، تا این که یک نفر به ما میگوید ـ و حتی آن وقت هم تحت تأثیر ارزشهای اخلاقی خود آن شخص قرار میگیریم. پس عجیب نیست اگر خیلی وقتها هم اشتباه کرده باشیم!
علیرغم این برنامهریزی، هنوز هم یک انتخاب داریم.
انتخاب نگرش «همانطور که هستم مرا بپذیر» خیلی آسان است، اما همیشه راه درستی نیست. اگر میخواهیم دچار دردسر نشویم، باید متناسب با شرایط و افراد مختلف، رفتارمان را تغییر دهیم.
انتخاب ما هرچه باشد، در قبال رفتارمان مسئول و در برابر عواقب آن، پاسخگو خواهیم بود.