معرفی و دانلود کتاب قصه هایی شیرین از کلیله و دمنه pdf + خلاصه رایگان

طاهره خلیلی‌کسمایی
انتشارات:
نشر آبشن

معرفی کتاب قصه هایی شیرین از کلیله و دمنه

کتاب قصه‌هایی شیرین از کلیله و دمنه نامه نوشته طاهره خلیلی‌کسمایی است. این کتاب داستان‌هایی جذاب از کتاب کلیله و دمنه را که یکی از کتاب‌های قدیمی زبان فارسی است، برای کودکان روایت می‌کند.

کلیله و دمنه از زبان حیوانات است و قصه‌هایی آموزنده دارد. کتاب قصه‌هایی شیرین از کلیله و دمنه هم کودکان را سرگرم می‌کند و هم به آن‌ها آموزش می‌دهد از طرفی کودکان را با ادبیات کلاسیک ایران که گنجینه‌ای گران‌بها برای نسل‌های آینده است آشنا می‌کند.

خواندن کتاب قصه‌هایی شیرین از کلیله و دمنه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه هایی شیرین از کلیله و دمنه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقصه هایی شیرین از کلیله و دمنه

۱۴۰۰/۱۰/۱۷

عاللیییییییییی

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۲۵

کتاب بسیار عالی است این کتاب معمولا راجب حیوانا است وخیلی قدیمی است این کتاب کتابی از کشور هند است

امام هادی علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۱۲)تصویر جلد کتاب امام هادی علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۱۲)
زهرا عبدی
یارتصویر جلد کتاب یار
شیدا اسبقی
داستان‌های از زندگی امام باقر (ع)؛ جلد هفتمتصویر جلد کتاب داستان‌های از زندگی امام باقر (ع)؛ جلد هفتم
مجید ملامحمدی
My Beautiful Luluتصویر جلد کتاب My Beautiful Lulu
سحر انوری
قصه های مامان جونی و زیارت؛ در مهمانی امام رضا (ع)تصویر جلد کتاب قصه های مامان جونی و زیارت؛ در مهمانی امام رضا (ع)
مجید ملامحمدی
آبنبات های بنفشتصویر جلد کتاب آبنبات های بنفش
فائزه آقاسی
آشنایی با قرآن کریم: شرح و ترجمه‌ی جزء سومتصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم: شرح و ترجمه‌ی جزء سوم
فرزانه زنبقی
قانونگذاری و قانون اساسی (۳)تصویر جلد کتاب قانونگذاری و قانون اساسی (۳)
جمعی از نویسندگان
قصه‌های شاهزاده و شاهزاده خانمتصویر جلد کتاب قصه‌های شاهزاده و شاهزاده خانم
رویا خویی
کتاب جنگلتصویر جلد کتاب کتاب جنگل
گروه نویسندگان دریملند
قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های پندآموز جهانتصویر جلد کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های پندآموز جهان
هستی فرخ
خدا خدای مهربانتصویر جلد کتاب خدا خدای مهربان
اسدالله شعبانی
قصه‌های خورشید و ماهتصویر جلد کتاب قصه‌های خورشید و ماه
رؤیا خوئی
آشنایی با قرآن کریم: شرح و ترجمه‌ی جزء دومتصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم: شرح و ترجمه‌ی جزء دوم
فرزانه زنبقی
آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و نهمتصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و نهم
فرزانه زنبقی
آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه جزء یازدهمتصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه جزء یازدهم
گزارشگری خوبتصویر جلد کتاب گزارشگری خوب
آبراهام آمیدور
قصه ما مثل شد (جلدهای ۶ تا ۱۰)تصویر جلد کتاب قصه ما مثل شد (جلدهای ۶ تا ۱۰)
محمد میرکیانی
خدای کرم کوچکتصویر جلد کتاب خدای کرم کوچک