کتاب آخرین بچههای زمین؛ جلد اول
معرفی کتاب آخرین بچههای زمین؛ جلد اول
کتاب آخرین بچه های زمین؛ حملهی زامبی ها اولین جلد از مجموعهی آخرین بچههای زمین نوشته مکس برلیر است که با ترجمه نسرین خلیلی جعفرآباد منتشر شده است. در این مجموعه جک یک پسر معمولی و سیزده ساله، با یک زندگی بیحادثه در شهر کسلکنندهی ویکفیلد است. اما یک روز همه چیز به هم میریزد.
وحشتناکترین و عجیبترین هیولاها و زامبیهایی که میتوانید تصور کنید به شهر حمله میکنند و حالا جک و دوستانش تنها بچههای باقی مانده هستند که باید از زمین دفاع کنند. مجموعه کتابهای آخرین بچههای زمین نوجوانان را به دنیای تخیل و هیجان و ترس میبرد و به آنها کمک میکند دنیای تازهای را بسازند.
خواندن مجموعه آخرین بچههای زمین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان علاقهمند به داستانهای پرهیجان پیشنهاد میکنیم.
عالی بود فیلمشم حتما نگاه کنید منظورم سریالش😅 من از سریال و کتابش خیلی خوشم اومد💗 ممنون طاقچه🙏🏻📚💖
سلام ، امیدوارم حالتون خوب باشه . به نظر من این کتاب خیل جالب هستش و به این اشاره داره که در بد ترین موقیت ها باز هم باید تلاش خودمون رو بکنیم. من این کتاب رو به کسانی معرفی می کنم که
بسیار عالی بود.حتما بخوانید.
کتاب آخرین بچه های زمین، رمانی ماجرایی و فانتزی نوشته ی مکس برلیر است که اولین بار در سال 2016 منتشر شد. از زمانی که هیولاها به شهر حمله کردند، پسری معمولی و سیزده ساله به نام جک سالیوان در
عالی بود
هم قشنگ بود هم بامزه
کتاب خیلی جذابی هست حتما بخوانید من چاپیش را خواندم
کتاب زیبا و جالبی بود
کتاب خوبی بود باحال بود ممنون از طاقچه🙂📚
عالی ترجمه و تصویر گری عالی ولی حیف که پی دی اف بود ولی بازم حـــــــــرف نداشت داستان پر از هیجان که وقتی دست گرفتم نتونستم بزارمش زمین و یک روزه تمومش کردم حتما بخونید که خیــــــــلی. ارزش داره میرم