تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی)
معرفی کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی)
معرفی کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی)
کتاب الکترونیکی «آقای شیور ز ۲: دست گچی دنی» نوشتهٔ مکس برالیر با تصویرگری «لتیزیا روبکنی» و ترجمهٔ «زهره ناطقی» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب در مجموعهٔ «آقای شیورز» قرار دارد و داستانهایی کوتاه و ترسناک را برای نوجوانان روایت میکند. فضای کتاب با تصاویر رنگی و روایتهای کوتاه، مناسب گروه سنی ۱۱ سال به بالا است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی)
این کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه با محوریت ترس و وحشت است که برای نوجوانان نوشته شدهاند. فضای داستانها اغلب با عناصر عجیب و غریب و اتفاقات غیرمنتظره همراه است. هر داستان، شخصیت نوجوانی را در موقعیتی غیرعادی و گاه ترسناک قرار میدهد؛ از دست گچی دنی گرفته تا خرگوشهای گرسنه و دندانهای عجیب بیلی. تصویرگریهای رنگی و زنده، فضای داستانها را ملموستر میکند و به جذابیت آنها میافزاید. کتاب در قالب جلد دوم مجموعهٔ «آقای شیورز» ارائه شده و با توجه به سبک روایت و موضوعاتش، در دستهٔ داستانهای وحشتآفرین نوجوان قرار میگیرد. داستانها به گونهای طراحی شدهاند که هم حس کنجکاوی و هم هیجان مخاطب را برانگیزند و در عین حال، پایانی باز و قابل تأمل داشته باشند.
خلاصه کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!در «آقای شیور ز ۲: دست گچی دنی»، چند داستان کوتاه روایت میشود که هرکدام با یک اتفاق عجیب و ترسناک گره خوردهاند. در داستان اول، دنی پس از افتادن از درخت و گچ گرفتن دستش، با خارش عجیبی روبهرو میشود که در نهایت به کشف کرمهایی ترسناک زیر گچ منتهی میشود. داستان دوم دربارهٔ میلی است که برای دیدن در تاریکی، هویجهای زیادی میخورد و ناگهان با خرگوشهایی روبهرو میشود که از او به خاطر خوردن هویجهایشان انتقام میگیرند. در داستان سوم، بیلی که همیشه تقلب میکند، سعی دارد پری دندان را فریب دهد اما در نهایت با دندانهایی از جنس ذرت بو داده مواجه میشود. هر داستان با فضایی وهمآلود و پایانی غیرمنتظره، مخاطب را با ترسهای کودکانه و پیامدهای کنجکاوی یا فریبکاری روبهرو میکند.
چرا باید کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی) را خواند؟
این کتاب با داستانهای کوتاه و ترسناک خود، تجربهای متفاوت از ادبیات وحشت را برای نوجوانان فراهم میکند. روایتهای کتاب، هم حس هیجان و تعلیق را تقویت میکنند و هم به موضوعاتی مانند کنجکاوی، عواقب فریبکاری و ترسهای کودکانه میپردازند. تصویرگریهای رنگی و جذاب، فضای داستانها را زندهتر میکند و خواننده را بیشتر درگیر روایتها میسازد. برای کسانی که به داستانهای کوتاه و ماجراجوییهای وهمآلود علاقه دارند، این کتاب میتواند انتخابی سرگرمکننده باشد.
خواندن کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان ۱۱ سال به بالا که به داستانهای ترسناک، ماجراجوییهای کوتاه و روایتهای غیرمنتظره علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال تجربهٔ داستانهایی با فضای وهمآلود و عناصر فانتزی هستند، جذاب خواهد بود.
بخشی از کتاب آقای شیورز (جلد سوم، دست گچی دنی)
«کرم سرش را از توی سیب بیرون آورد.نی به درخت سیب نگاه کرد و کرم را دید. فکر کرد که کرم به او لبخند میزند.دنی آن را دوست نداشت.فریاد زد: «من میگیرمت!»روی شاخه خزید. دستش را دراز کرد... همانطور که دنی پایین میافتاد.صدای خندهی عجیب و کر کنندهای شنید.سپس ... بوووم! نی محکم روی زمین افتاد. دستش را از آرنج تا مچ ...پزشک گفت: «پوست زیر گچ ممکن است بخارد.»تمام مدت. او سر کلاس نمیتوانست حواسش را جمع کند. پدر و مادر نی دوباره او را پیش پزشک بردند.دنی فریاد زد: «دکتر، لطفاً گچم را باز کنید! دستم خیلی میخارد!»پزشک سرش را تکان داد و گفت: «متأسفم. گچ باعث خارش میشود. این طبیعی است.»روز بعد. نی احساس کرد پوستش زیر گچ حرکت میکند.دنی فریاد زد: «مامان! بابا! من نمیتوانم آن را تحمل کنم!»مادرش گفت: «دستت در حال خوب شدن است. به همین خاطر میخارد.»پدرش گفت: «گچ دستت بازودی باز میشود.»