معرفی و دانلود کتاب نگهبان سنگ؛ جلد اول pdf + خلاصه رایگان

خانه سایلاس

۴.۸(از ۳۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نگهبان سنگ؛ جلد اول

کتاب خانه سایلاس جلد اول از مجموعه کمیک نگهبان سنگ و نوشته کازو کیبوایشی و ترجمه - است. مجموعه نگهبان سنگ را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره مجموعه کمیک نگهبان سنگ

پدر امیلی و نوین در یک تصادف به طرز غم‌انگیزی کشته می‌شود. ماشین آنها به دلیل روبرو شدن با ماشین دیگری از جاده منحرف می‌شود. مادر و بچه‌ها نجات پیدا می‌کنند اما پدر با ماشین به دره عمیقی سقوط می‌کند و جانش را از دست می‌دهد. امیلی و نوین دو سال بعد با مادرشان به یک خانه قدیمی نقل مکان می‌کنند. خانه‌ای بسیار عجیب و که مرموز و حشتناک به نظر می‌رسد. شبی مادر به زیرزمین آن خانه می‌رود و اتفاق خیلی وحشتناکی می‌افتد. موجودی شیطانی او را به دنیای خود می‌کشاند و امیلی و نوین که نمی‌خواهند مادر خود را هم از دست بدهند، برای پیدا کردن و نجات مادرشان وارد این دنیای خطرناک می‌شوند. دنیایی که در هر جلد ماجراهایی عجیب و هیجان انگیز به دنبال دارد. آیا آنها موفق می‌شوند مادر را نجات دهند؟

خواندن مجموعه نگهبان سنگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

نوجوانان بالای دوازده سال مخاطبان این مجموعه‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نگهبان سنگ؛ جلد اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نگهبان سنگ؛ جلد اول
قیمت کتاب:۱۲۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه نگهبان سنگ

💜
۱۳۹۹/۱۲/۲۱

بعد از آنکه پدر امیلی و نوین به‌طرز غم‎ انگیزی از دنیا می ‎رود، آن‎ها به همراه مادرشان به خانه‎ ای قدیمی نقل مکان می‎ کنند؛ خانه ‎ای که بسیار عجیب است و احساس خطر را در وجود آن‎ ها...بیشتر

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢
۱۳۹۹/۱۲/۱۲

خیلی عالی بود🌸🌷 برای کسانی که کتاب های مصور دوست دارند عالی هست❤

yasamin
۱۳۹۹/۱۲/۱۰

این کتاب به عنوان یک کتاب کامیک عالی است.

ارمیتا

۱۴۰۰/۱۱/۱۷

خیلی خوب بود ولی کوتاه بود

لعل
۱۴۰۰/۱۱/۰۴

بسیار عالی ❤️ جایی که پدر امیلی و نوین از دنیا رفت واقعا خیلی غمناک بود🥺ولی متأسفانه جلد بعدی رو جایی نداره وچاپ نشده💜☹️

! Astronaut
۱۴۰۰/۱۰/۰۹

درباره یک دختر به نام امیلی هست که پدرش رو از دست داده و به یه خونه قدیمی میان که اونجا زندگی کنند ولی در آن محل اتفاق خاصی رخ می دهد.... با امیلی همراه باشید😁

Hasibi

خیلی کتاب جالبی بود من خیلی خوشم اومد 👍🏻👏🏻😍 عالیی 👌🏻

bristall_herminy
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۷/۲۰

ببینید به نظر من اصلا قشنگ نبود ولی دوست ندارم نویسنده رو ناراحت کنم چون زحمت کشیده برای همین هم ۴ دادم