کتاب پنگوئن و میوهی درخت کاج
معرفی کتاب پنگوئن و میوهی درخت کاج
کتاب پنگوئن و میوهی درخت کاج نوشته سلینا یون است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب پنگوئن و میوهی درخت کاج
این کتاب داستان یک پنگوئن بامزه است که یک روز یک میوهی کاج پیدا میکند، او میوه کاج را دوست دارد و برایش شالگردن میبافد، اما یک روز پدربزرگ به او میگوید هوا برای این میوه کاج بسیار سرد است و پنگوئن تصمیم میگیرد میوه را به سرزمین خودش برساند.
خواندن کتاب پنگوئن و میوهی درخت کاج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
وقتی دیگران رو دوست داشته باشی مهربانی زیاد میشود. کتابی کوتاه و رایگان و مناسب همه سنین به ویژه کودکان هست و صفحه آرایی جذابی داره پس از خواندنش لذت ببرید.
امیرمهدی چهارساله: قشنگ است، بچهها شماهم این کتاب رو بخونید.
دخترم 5 سالش هست. خوشش اومد
این داستان بهترین داستان عمرم بود. خیلی باحال بود مخصوصا آن جایی که همه درخت کاشته بودند و بالای هر درخت یک شال یا کلاه بود ممنون🌺
دخترم دوست داشت چهار سال شه
داستان در عین کوتاهی و سادگی، به ظرایفی در مورد روابط انسانی و محدودیتهای آن اشاره میکند که میتواند به کودک در فهم و پذیرش این تفاوتها در زندگی واقعی خودش کمک کند.
خیلی لطیف و قشنگ بود. زیبایی ها هم سرایت میکنند. زیبا زندگی کنیم.
خیلی عالی و آموزنده بود.
محبت کردن
اسما هستم ۵ سالمه : خوب بود خیلی خوب بود خیلی خوب بود خیلی عاشقشم من خیلی خوب بود این خیلی خوب بودی 💐💮🌹👍😍🥰🤩