معرفی کتاب الیوت، فیل خالخالی
کتاب الیوت، فیل خالخالی نوشته مایک کوراتو است که با ترجمه آناهیتا حضرتی کیاوندانی منتشر شده است. این کتاب داستانی سرشار از پیام دوستی و محبت و مهربانی دارد.
کتاب الیوت، فیل خالخالی داستان یک فیل کوچک و خالخالی است که در یک شهر بزرگ زندگی میکند، او با اینکه کوچک است و همه چیز در شهر بزرگ است تصمیم میگیرد از چیزهای کوچک لذت ببرد چیزهایی مانند یک کیک کوچک. الیوت تفاوتش نسبت به بقیه را پذیرفته و از آن غمگین نیست.
کتاب الیوت، فیل خالخالی با تصاویر جذاب و داستانی آموزنده و سرگرم کننده به کودک درس عشق و محبت و دوستی میدهد.
خواندن کتاب الیوت، فیل خالخالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکانی که قصه دوست دارند و والدینشان دغدغه آموزش آنها را دارند پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب الیوت، فیل خالخالی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | الیوت، فیل خالخالی |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۴۶۲-۱۶۴-۹ |
| تعداد صفحهها: | ۳۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰۰ تومان |

برادرم از تصاویرش خوشش اومد🙂
کتابی بسیار زیبا و تاثیرگذار بود.
داستان فیلی متفاوت در شهر آدم ها، دیده نشدن، متفاوت بودن، پیدا کردن کیک فنجانی و شاید یک چیز بهتر: دوست. راستش من انتظار داشتم داستان درباره ی تفاوت های یک فیل خال خالی با بقیه ی فیل ها باشد...بیشتر
بلاخره الیوت کیک فنجانی گیرش اومد و یا حتی چیزی بیشتر :))))))))
و شاید حتی یک چیز بهتر :) کوتاه اما اثربخش، داستانی دربارهی تفاوت با دیگری، همراهی، دوستی، پذیرش خود و رسیدن به چیزی فراتر از آنچه انتظار داشتیم.
خوب بود
داستان یک فیل که انقدر کوچولو بود که توی شهر بزرگ محل زندگیش، دیده نمیشد و کوچولو بودن براش سختیهایی داشت... تا اینکه... خیلی کتاب خوبیه بخصوص برای پیش دبستان و اوایل دبستان. تصاویرش هم خیلی جذابه. حتما توصیه میکنم
عالی
احساس شادی از خواندن این کتاب داشتم. در مورد یه فیل ها خال خالی که یه دوست جدید پیدا میکنه🎖️🎊😚🥳🤭😙🤩☺️🛵
این اولین کتابی بود که پسر شش ساله م برای دوستهای مدرسه ش بصورت فایل صوتی خوند برای من و پسرم این کتاب خیلی خاطره انگیزه
لطیف و زیبا
عااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود👍👍👍