دانلود و خرید کتاب عمر مادرم ف. ام ‌محمد

نویسنده:ف. ام ‌محمد
امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب عمر مادرم

«عمر مادرم» دربردارنده تاریخ دقیق ولادت، ازدواج و شهادت حضرت زهراعلیها السلام‌ است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «هنوز داغدار بودند و در هجر رسول اللَّه‌صلی‌اللَّه‌علیه‌وآله می‌سوختند و شب روز می‌گریستند، و در کُنج خانه زانوها را بغل کرده بودند و به صورت یکدیگر می‌نگریستند و با دیدن گریه دیگری گریه جانسوز سر می‌دادند که ناگهان درب خانه را کوبیدند! لابد عده‌ای از مسلمانان یا لااقل همسایه‌های نزدیک و صحابه رسول‌اللَّه‌صلی‌اللَّه‌علیه‌وآله جمع شده‌اند و برای تسلیت و دلداری اهل‌بیت‌علیهم‌السلام آمده‌اند. در را می‌زنند تا با رخصت صاحبخانه و حضور امیرالمؤمنین و فاطمه‌علیهماالسلام شرفیاب شوند و تسلیت و تعزیت بگویند، و آنان را دلداری دهند و دست محبت به سر حسنین‌علیهماالسلام بکشند، و چون عزا دارند کارهای خانه را انجام دهند، و بالأخره مردها خاک پای امیرالمومنین‌علیه‌السلام و زن‌ها خاک پای زهراعلیهاالسلام را به دیده بکشند و دوباره با اذن آنان مرخص شوند. آنان از سقیفه آمده بودند و برای آنان تسلیت و دلداری خاندان پیامبرصلی‌اللَّه‌علیه‌وآله مفهوم دیگری داشت. آنان دینشان را به گردانندگان سقیفه فروخته بودند و اینک برای به‌پا کردن آتش راهی خانه وحی بودند. هدیه آنان دست‌های پر از هیزمی بود که اطراف خانه می‌چیدند. آنان برای شکستن پهلو و کشتن محسن زهراعلیهاالسلام آمدند، و برنامه‌هایی که برای اهل این خانه داشتند عملی کردند. جنایاتی که ننگ آن تا آخر روزگار از دامنشان پاک نخواهد شد و امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام را سی سال استخوان در گلو و خار در چشم نمود.»
۱۳۹۸/۱۱/۰۸

کتاب ۲۳۴ از کتابخانه همگانی، در این کتاب مولف محترم از ۱۳۰ منبع مختلف تاریخ ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و از ۶۲ منبع مختلف تاریخ شهادت آن حضرت را آورده است. به خلقت نوری و حوادث قبل از ولادت و

- بیشتر
S
۱۳۹۵/۱۲/۱۲

✨صبّت علی مصائبٌ لو انّها صبّت علی الایام صرن لیالیا مصیبت هایی بر من رسید که اگر به روزهای روشن می رسید شب می شد.✨ این گفته از زبان کسی بیان شده است که در عرش الهی مقامی والا دارد . چگونه جاهلان

- بیشتر
۱۴۰۱/۱۰/۰۵

به نظرم خیلی روان و صریح موضوع رو بیان کردن و از حاشیه پردازی امتناع کردند .

عايشه می گويد: ما با روشنی چهره فاطمه‌عليهاالسلام خيّاطی و ريسندگی می كرديم، و سوزن را نخ می نموديم.
سیّد جواد
ابتدای خلقت فاطمه زهراعليهاالسلام هفت هزار سال قبل از آفرينش دنيا است؛ و پس از اين خلقت در عرش خدا تسبيح و تقديس و تمجيد می‌نموده است.
f_altaha
آنگاه كه خداوند ارواح پنج تن را از والاترين و شريف‌ترين ارواح آفريد و نورشان را بر آسمانها و زمين و كوهها عرضه كرد، نورشان همه را فراگرفت و خدا فرمود: اينان دوستان و اوليا و حجتهای من بر خلق و امامان بر همه آفريدگان هستند. بهشتم را برای آنان و كسانی كه آنان را دوست دارند و ولايت آنان را قبول كرده‌اند آفريدم، و آتش جهنم را برای كسانی كه مقام آنان را ادعا كنند خلق كردم.(۵)
f_altaha

۵۰%