معرفی و دانلود کتاب قصه‌های مسجد: جلد دوم pdf + خلاصه رایگان

نورا حق‌پرست
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب قصه‌های مسجد: جلد دوم

«قصه‌های مسجد: جلد دوم» داستانی مصور به قلم نورا حق‌پرست (-۱۳۴۰) و تصویرگری عاطفه ملکی‌جو (-۱۳۵۵)، در حوزه‌ی ادبیات کودک و نوجوان است. این کتاب به روایت مجموعه‌ای از اتفاقات مرتبط با مسجد، نماز ومسائل دینی و فرهنگی می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه‌های مسجد: جلد دوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقصه‌های مسجد: جلد دوم
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۹۶۴-۰۲-۱۶۴۶-۰‬‬‬

مطهره ایلخانی
۱۴۰۰/۱۰/۲۸

هر دو جلد خیلی‌ خوب و آرامش بخش است، دختر هفت ساله من خیلی خوشش آمد.

آبشار اندیشهتصویر جلد کتاب آبشار اندیشه
علی شعیبی
داستان‌هایی از زندگی امام هادی (ع)؛ جلد دوازدهمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام هادی (ع)؛ جلد دوازدهم
محمود پور وهاب
آتش سرسبز (غیبت پیامبران ۳)تصویر جلد کتاب آتش سرسبز (غیبت پیامبران ۳)
علی باباجانی
شتری که بی‌گناه بود؛ حضرت صالح (علیه‌السلام) (جلد ۳)تصویر جلد کتاب شتری که بی‌گناه بود؛ حضرت صالح (علیه‌السلام) (جلد ۳)
ابراهیم حسن بیگی
داستان‌های از زندگی امام باقر (ع)؛ جلد هفتمتصویر جلد کتاب داستان‌های از زندگی امام باقر (ع)؛ جلد هفتم
مجید ملامحمدی
اسم من چفیه استتصویر جلد کتاب اسم من چفیه است
مرتضی سرهنگی
امام سجاد علیه‌السلامتصویر جلد کتاب امام سجاد علیه‌السلام
واحد پژوهش مسجد مقدس جمکران
هنر؛ خداشناسی خردسالان ۱۵تصویر جلد کتاب هنر؛ خداشناسی خردسالان ۱۵
سیدمحمد مهاجرانی
امام جواد علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۱۱)تصویر جلد کتاب امام جواد علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۱۱)
زهرا عبدی
به کودک خود کمک کنیم شهروند مسئولیت پذیر باشدتصویر جلد کتاب به کودک خود کمک کنیم شهروند مسئولیت پذیر باشد
موسسه خط ممتد اندیشه
کبوتر کوچولوتصویر جلد کتاب کبوتر کوچولو
ابراهیم حسن بیگی
منبرهای یک دقیقه ای (منبرهای رضوی)تصویر جلد کتاب منبرهای یک دقیقه ای (منبرهای رضوی)
مجموعه فرهنگی رسانه‌ای وارث
اسم من خاکریز استتصویر جلد کتاب صوتی اسم من خاکریز است
مرتضی سرهنگی
داستان‌هایی از زندگی امام علی (ع)؛ جلد سومتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام علی (ع)؛ جلد سوم
محمود پور وهاب
طبیعت در کلاس درس: راهنمای آموزش تنوع زیستی برای آموزگارانتصویر جلد کتاب طبیعت در کلاس درس: راهنمای آموزش تنوع زیستی برای آموزگاران
انجمن یوزپلنگ ایرانی
تاریخ قرآنتصویر جلد کتاب تاریخ قرآن
محمود رامیار
افسانه‌های زرنگ‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۴تصویر جلد کتاب افسانه‌های زرنگ‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۴
محمد رضا شمس
با انضباط باشیمتصویر جلد کتاب با انضباط باشیم