کتاب ۲۰۰۰ واژهی کلیدی برای آزمون تافل، آیلتس، کنکور ارشد، دکتری و لیسانس
مختصر، ساده، مفهومی
معرفی کتاب ۲۰۰۰ واژهی کلیدی برای آزمون تافل، آیلتس، کنکور ارشد، دکتری و لیسانس
کتاب حاضر شامل ۲۰۰۰ واژهی کلیدی برای آزمون تافل، آیلتس، کنکور ارشد، دکتری و لیسانس اثری مختصر، ساده و مفهومی برای یادگیری واژههای کلیدی لازم برای آزمونهای تافل، آیلتس، کنکور ارشد، دکتری و لیسانس است.
این کتاب که توسط هادی حاجی علی تالیف شده شامل نمودارهای شاخهای در ابتدای هر فصل برای درک بهتر مطالب در یک نگاه، شرح درس به صورت نکتهای و شمارهای جهت یادگیری آسانتر، تستهای پرتکرار و احتمالی پایان ترم پس از هر مطلب و آزمونهای مروری متعدد برای تسلط کامل بر مطالب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۲۰۰۰ واژهی کلیدی برای آزمون تافل، آیلتس، کنکور ارشد، دکتری و لیسانس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ۲۰۰۰ واژهی کلیدی برای آزمون تافل، آیلتس، کنکور ارشد، دکتری و لیسانس |
| عنوان دیگر: | مختصر، ساده، مفهومی |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۲۴۸۲۹۶۹ |
| تعداد صفحهها: | ۱۰۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۵۰۰۰۰ تومان |

من دیروز دانلود کردم کتابو کتاب خوبیه
مرجع مناسبی برای لغاتیه که ممکنه در آزمون تافل استفاده بشه بجای پراکنده خونی و با توجه به اینکه تلفظ هم داره کتاب بسیار کاربردیه
کتاب خوبیه
کسانی که این کتاب را مطالعه کرده اند ... این کتاب از کدام کتب مرجع رونوشت شده ؟