کتاب آموزش جامع نرم افزارهای کاربردی بیوانفورماتیک
معرفی کتاب آموزش جامع نرم افزارهای کاربردی بیوانفورماتیک
کتاب آموزش جامع نرم افزارهای کاربردی بیوانفورماتیک نوشته محمود غلامی و همکاران از مجموعه آثار تخصصی انتشارات اشراقیه است. نشر اشراقیه یک ناشر تخصصی است که در زمینههای پزشکی، داندانپزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، علومپایه، هومیوپاتی، فیزیک، ورزش و هنر فعالیت میکند.
کتاب آموزش جامع نرم افزارهای کاربردی بیوانفورماتیک یکی کتابهای تخصصی حوزهی زیستشناسی مولکولی است که با نگاهی تخصصی و کاربردی برای خوانندگان این حوزه نوشته شده است.
خواندن کتاب آموزش جامع نرم افزارهای کاربردی بیوانفورماتیک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان و پژوهشگران و دانشجویان زیستشناسی مولکولی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آموزش جامع نرم افزارهای کاربردی بیوانفورماتیک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آموزش جامع نرم افزارهای کاربردی بیوانفورماتیک |
| حجم فایل کتاب | ۹.۰۸ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۶۷۷۲۲۳۶ |
| تعداد صفحهها | ۲۱۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۰۰۰۰۰ تومان |

به نظر بنده کتاب خوب و جامعی هست و از تصاویر خوب و واضح و جذابی در نگارش این کتاب استفاده شده و مطالب تا حد زیادی دقیق و کامل توضیح داده شده تنها ایراد این کتاب اینه که نسخه...بیشتر
چند صفحه ابتدایی کتاب را مطالعه کردم اما متأسفانه ترجمه روان و قابل قبولی نداشت. علائم نگارشی رعایت نشده و متن نیاز به ویراستاری دقیق دارد. موارد این چنینی مطالعه متمرکز کتاب را دشوار می سازد.