معرفی و دانلود کتاب نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸

کتاب نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸

۳.۷(از ۳۵ امتیاز)

معرفی کتاب نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸

نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸ نوشته علی‌اصغر اصغرزاده است که در مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.

تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی نشان می‌دهد این انقلاب و ملت، بارها مورد هجوم فتنه‌گران داخلی و خارجی قرار گرفته، اما تدبیری همیشگی با پشتوانه‌ی اندیشه‌ای ناب، توانسته است این امانت الهی را از تنگناهای تاریخ به‌سمت آینده‌ای روشن رهنمون سازد. ولایت فقیه به‌عنوان رکن رکین نظام اسلامی تضمین‌کننده‌ی جمهوریّت و اسلامیّت نظام و اصلی‌ترین نگاهبان کشور در برابر آسیب‌ها و طوفان‌ها در شرایط بحرانی است. بنابراین، جایگاه و نقش رهبر معظم انقلاب وجه ممیّز جمهوری اسلامی ایران با بسیاری از نظام‌های سیاسی دیگر محسوب می‌شود.

این اثر به بررسی نقش و جایگاه و برخی ابعاد مدیریتی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌عنوان رهبر حکومت اسلامی در حوادث پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸می‌پردازد و جلوه‌ها و ابعاد مدیریتی ایشان را توضیح می‌دهد.

خواندن کتاب نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به موضوعات سیاسی و اجتماعی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نقش آیت‌الله خامنه‌ای در مهار بحران ۱۳۸۸

مصطفی
۱۴۰۱/۰۹/۲۶

عالی بود

۱۴۰۲/۰۲/۰۵

یک کتاب سیاسی تحلیلی که به خوبی وقایع سال ۸۸ و قبل از آن را بیان می‌کند و به نقش مهم ولایت فقیه در تبیین و حل مسائل در بحران ها می پردازد....بسیار عالی بود

۱۴۰۵/۰۲/۲۶

مگه میشه راجع به این کتاب نظر داد؟!🙃

سوکراتس
توصیه نمی‌کنم.
۱۳۹۹/۰۸/۲۵

دستور قتل عام که دیگه کتاب نوشتن نداره ، یه جمله است البته پر آب چشم و البته خون ...