معرفی و دانلود کتاب چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست pdf + خلاصه رایگان

مهارت‌های ارتباطی پیشرفته برای داشتن یک زندگی عاشقانه

۲.۷ امتیاز(از ۱۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست

کتاب چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست نوشته جان گری با ترجمه شیرین یزدانی منتشر شده است. این کتاب مهارت‌های ارتباطی پیشرفته برای داشتن یک زندگی عاشقانه را به شما یاد می‌دهد.

درباره کتاب چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست

بروز عشق شاید خودآگاه نباشد اما یک زندگی عاضقانه کاملا آگاهانه ممکن است. کتاب چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست سعی دارد روش‌های این زندگی را یاد دهد. این کتاب به خواننده یاد می‌دهد مردان و زنان به چه چیزهایی نیاز دارند و در رابطه به دنبال چه چیزهایی هستند. زمانی که این نیاز متقابل رفع شود زندگی زیباتر شده و افراد می‌توانند به رویاهایشان برای یک زندگی عاشقانه نزدیک شوند.

خواندن کتاب چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند یک زندگی عاشقانه را تجربه کنند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمی‌دانست
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۷/۰۶
فرمت کتابPDF

منيره أوليائي
۱۳۹۹/۰۸/۲۶

تعریف این کتابو شنیدم و خیلی منتظرش بودم ممنون اگه پیداش کنم چاپیشم میخرم دوست دارم درآینده دخترمم بخونه ممنون از طاقچه

niya
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۲۵

ترجمه کتاب به معنای واقعی افتضاح است ! مترجم بر اساس باورهای دینی خودش کتاب رو ترجمه کرده !! پر از سانسووووور !!!!!