کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان؛ ۸
معرفی کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان؛ ۸
ایلیا تولد یک قهرمان نوشته امین توکلی یک مجموعه داستان دنبالهدار مصور یا کمیک استریپ از انتشارات کمیکا است که جلد هشتم آن را میخوانید. کتابهای کمیک یا داستان مصور، کتابهایی هستند که به کمک تصاویر، داستانی را برای شما تعریف میکنند.
در این کتابها خواننده تصاویر و نوشتهها را از سمت راست به چپ و از بالا به پایین دنبال میکند. امروزه کتابهای کمیک در دنیا طرفداران زیادی دارند و از محبوبترین کتابها هستند.
درباره کمیک استریپ ایلیا، تولد یک قهرمان
این کمیک دنبالهدار درباره نوجوان قهرمانی است که انتخاب شده تا با کمک دوستانش کارهای بزرگی انجام بدهد و برای محافظت از مردمش به یک نبرد سخت و طولانی برود. نبردی که آینده تمام بشریت به نتیجه آن بستگی دارد.
خواندن کمیک استریپ ایلیا، تولد یک قهرمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم.
علاقهمندان به خواندن کمیک استریپ بهویژه نوجوانان دوستدار داستانهای ماجراجویانه و هیجانانگیز را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
عالی بود.هیچ کس نمی تونه برای قسمت بعد صبر کنه.به همه پیشنهاد می کنم
این کمیک خیلی عالی است هم برای اینکه اسم من ایلیا هست هم اینکه ماجرا های جالبی داره ولی لطفا قسمت هایش را طولانی تر کنید ممنون از همه طرفداران ایلیا مچکر
بسیار عالی
عالی لطفا قسمت بعدی را هم بیارید ما خیلی منتظر هستیم
این کتاب را توصیه می کنم که بخونید خیلی با حال است
کتاب عالی و هیجان انگیزی هست👍🏻👌🏻🌹🌹🌹💕💕💕 حتما بخونید🌷 ممنونم از طاقچه که کتاب های به این خوبی میارید🙏🏻🌺💐🌸💗❣💝
بسیار عالللللللللللی
این کتاب عالیههههههههههه. فوق العاده است. حتما بخونیدش.
این کمیک عالیه یعنی عالی کی میتونه بگه خوب نیست؟(جز بیجنبه ها و بی سلیقه ها) فقط گقتن هر ماه یه جلد میاد ولی الآن طقریبا میشه گفت ۱ سال گذشته ولی هنوز منتشر نکردند من نمیتونم صبر کنم (لطفا از قسمت اول کتاب را
این کمیک عالی است. ولی اپ کمیکا چند وقتی است کا باز نمی شه کسی اطلاعاتی داره