کتاب رستم در هفتخوان (۳)
معرفی کتاب رستم در هفتخوان (۳)
کتاب رستم در هفت خوان ۳ جلد سوم مجموعه رستم در هفتخوان است که با داستانی اقتباس شده از شاهنامه فردوسی است به کمک هنر تصویرگری پینما (کمیک) به تصویر کشیده شده است.
این مجموعه سه جلدی از ابتدای هفت خوان رستم را به طور کامل روایت کرده و با نثری شیوا و دلچسب، کودکان و نوجوانان را به شاهنامه و داستانهای بومی ایران زمین علاقهمند میکند.
این کتاب در دسته کتاب کودک و نوجوان و گروههای سنی ج و د طبقه بندی میشود.
خلاصه داستان:
رستم سرگردان در سرزمین دیوها، پی چارهای برای چشمان نابینای سپاه ایران میگردد… در این میان، به یک باره خطری بزرگتر رخ مینمایاند. سپاهی بزرگ از دیوهای سرتاپا مسلح مرزهای ایران را در محاصره میگیرند و پرده از نقشه هولناک اهریمن برداشته میشود. “دستان”، پدر “رستم” سعی میکند آخرین حلقه مقاومت در برابر یورش همه جانبه سپاه دیوها را تشکیل بدهد. به نظر میرسد غروب آفتاب بخت ایرانیان نزدیک است…
من این کتاب رو برای پسر ۱۲ ساله ام گرفتم، خودم هم خواندم😉 تصویر گری عالی و روایت داستان جذاب بود، هر دو لذت بردیم کاش ادامه دار باشه، من که پیشاپیش خریدارم
من باخوندن این داستان یاد فیلم ارباب حلقه ها افتادم که در پایان کار نیروهای روهان گاندلف با نیروهای خودش می آید و انسان ها جنگ باخته را پیروز می شوند از این لحاظ خیلی داستان جالبی دارد انسان ها
من عاشق داستان های شاهنامه ام چه شعری , چه متنی و چه به صورت کمیک . ممنون که این کتاب رو گذاشتی طاقچه خیلی باحاله.
آفرین.بیشتر کنید
احسنت طاقچه کامیک ایرانی...وهم خارجی الان دیگه انتخاب با شماست
این مجموعه ۶ جلد داره و من هر ۶ تا رو خوندم. واقعا عالی هستن
عالی حرف نداره
خیلیی قشنگ بود😄😄
خیلی کتاب خوبی عالی حتما بخوانید اما من یک سوال دارم از این همه داستان فردوسی فقط هفت خوان رستم و زال و رودابه و زال و سیمرغ رو به. نشر رسوندین یا باز هم هست؟
خیلی خوب بود