دانلود و خرید کتاب ایلیا، نبرد ربات ها؛ ۱۷ امین توکلی

معرفی کتاب ایلیا، نبرد ربات ها؛ ۱۷

کتاب الکترونیکی ایلیا، نبرد ربات‌ها؛ ۱۷ نوشتۀ امین توکلی و ماه منیر داستانپور و فهیمه شانه است و نشر رؤیاپردازان نسل آینده آن را منتشر کرده است. کتاب ایلیا، نبرد ربات‌ها؛ ۱۷، جلد هفدهم از یک مجموعۀ داستانی مصور است. وقتی سایه شوم تاریکی جان آرامش را به خطر می‌اندازد و دشمنان قسم‌خورده انسان، از مخفیگاهشان بیرون می‌آیند؛ باید قهرمانان پا به میدان بگذارند.

درباره کتاب ایلیا، نبرد ربات‌ها؛ ۱۷

مجموعۀ ایلیا داستان‌های مصور و ماجرای زندگی و نبرد اوست؛ یک نوجوان پرشور، مقاوم و باهوش. کتاب ایلیا، نبرد ربات ها؛ ۱۷ که به قلم امین توکلی نگاشته شده، همه چیزش ایرانی است، از طراحی داستان تا معماری ساختمان‌ها، از شخصیت‌های چهار نوجوان قصه تا فرهنگ و فراز و نشیب ماجرا؛ اما، شاید، داستان شهر خیالی ما، داستان حقیقی سرزمین‌های بسیاری باشد

در این جلد از کتاب می‌خوانیم که شرایط برای ایلیا این بار از همیشه سخت‌تر است. ربات‌هایی که در دل آتش به او حمله کرده بودند با بقیه دشمنانش فرق داشتند. نه‌تنها ایلیا در نبرد با ربات‌ها زخمی شده بود؛ بلکه ربات‌ها توانستند جلوی تله پورت ایلیا را هم بگیرند. این یعنی ایلیا و دوستانش با دشمن ساده‌ای طرف نیستند و ماجرا زمانی که بفهمند شهردار پشت همه این ماجراهاست پیچیده‌تر خواهد شد، ازیک‌طرف آتش راه پیش را بسته و از طرف دیگر ربات‌های غول‌پیکر و مسلح راه فرار ایلیا از این مخمصه را سد کرده‌اند. دشمن همیشه همان جایی که انتظار نداری کمین کرده به تو نزدیک می‌شود و تو را از پا در می‌آورد. این بار قهرمان شهر با دشمنی روبرو خواهد شد که او را می‌شناسد و می‌داند چطور ایلیا را از پا در بیاورد. اما این‌همه ماجرا نیست زخم کهنه‌ای سرباز کرده است...

خواندن کتاب ایلیا، نبرد ربات ها؛ ۱۷ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان و نوجوانان ۷ تا ۱۲ سال که به کتاب‌های مصور یا داستانهای ماجراجویانه علاقه دارند نوشته شده است.

✿النا✿
۱۴۰۳/۰۲/۲۳

وای نمیدونید با اومدن این جلد کتاب چقدر خوشحال شدم.تقریبا ۱ سال منتظر جلد ۱۷ بودم.باید به طرفداران ایلیا بگم که توی این جلد خیلی از راز ها فاش میشه.توصیه میکنم اگه جلد های قبلی رو نخوندید حتما بخونید،هرکی نخونده

- بیشتر

۱۴۰۳/۰۳/۲۲

این کتاب خیلی عالیه به شما هم توصیه می کنم این کتاب رو بخرید

محمدزاده
۱۴۰۳/۰۸/۱۰

کتاب ایلیا خیلی باحاله توی این کتاب یه دانشمند یه چیزی اختراع کرده که نمی زاره ایلیا تلپرت بشه

Mobin
۱۴۰۳/۰۸/۱۲

من هنوز نخوندم؛ اما حتماً می خونم

SJD SUPERMAN
۱۴۰۳/۰۴/۳۰

کتاب خوبی بود این کتاب توانست نظر خوبی را از طرفداران بگیرد. معرفی بهتر شخصیت ها و وقایع ناگفته در این کتاب از نکات مثبت بود و ایجاد شرور جدید... به طور کلی من از ۱۰۰ به این کتاب۹۹.۷ را می دهم.

s.gh
۱۴۰۳/۰۷/۱۹

من خیلی طرفدار این کتاب هستم ولی یه سوال چرا توی این قسمت ریحانه جلوی نامحرم توی خونه چادر نداشت و لباسشم آنقدر تنگ بود در حالی که توی سری های قبل حتی لباس خونگی ریحانه هم گشاد بود قبل از نوشتن

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است