کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان؛ ۱۱
معرفی کتاب ایلیا، تولد یک قهرمان؛ ۱۱
ایلیا تولد یک قهرمان نوشته امین توکلی یک مجموعه داستان دنبالهدار مصور یا کمیک استریپ از انتشارات کمیکا است که جلد یازدهم آن را میخوانید. کتابهای کمیک یا داستان مصور، کتابهایی هستند که به کمک تصاویر، داستانی را برای شما تعریف میکنند.
در این کتابها خواننده تصاویر و نوشتهها را از سمت راست به چپ و از بالا به پایین دنبال میکند. امروزه کتابهای کمیک در دنیا طرفداران زیادی دارند و از محبوبترین کتابها هستند.
درباره کمیک استریپ ایلیا، تولد یک قهرمان
این کمیک دنبالهدار درباره نوجوان قهرمانی است که انتخاب شده تا با کمک دوستانش کارهای بزرگی انجام بدهد و برای محافظت از مردمش به یک نبرد سخت و طولانی برود. نبردی که آینده تمام بشریت به نتیجه آن بستگی دارد.
خواندن کمیک استریپ ایلیا، تولد یک قهرمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به خواندن کمیک استریپ بهویژه نوجوانان دوستدار داستانهای ماجراجویانه و هیجانانگیز را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
تنها کمکی هستش که اون رو میخونم!طاقچه عزیز لطفاً اون رو تو قسمت طاقچه بی نهایت وارد کن
واقعا عالیه!طاقچه جون اونو تو طاقچه بی نهایت بزار🌹🌹
بهترین کتاب کمیک از نظر من
بالاخره اومدش
بهترین کتاب کمیکی که تاحالا خوندم ✨
بسیار خوب
عالی
اولین کمیک ایرانیه که واقعا عالی و خوندنش لذت بخشه♥💙❤💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
خیلی خوبه اما تو سری یازده ایلیا داره میجنگه اما تو دوازده هم چی تموم شده و شهر نجات پیدا کرده فکر کنم یه فصل دیگه ام داره
من خودم اون قهرمانی ایلیا