کتاب سامک ماجراجو (۱)؛ شاهزاده ماچین
معرفی کتاب سامک ماجراجو (۱)؛ شاهزاده ماچین
فقط سامک عیار و شغال پیل زور هستند که میتوانند به خاطر آبگوشت بزباش به شکارگاه بروند و سر از سیاهچالی در سرزمینی دیگر در بیاورند. آنها شاید در شکار بز خوششانس نباشند، اما خیلی راحت از عهده راهزنها، جادوگرها، سفر به سرزمینهای دور و سیاهچالها بر میآیند. مخصوصا اگر سرزمینشان در خطر باشد و برای نجات آن به یک شاهزاده قول داده باشند. بالاخره عیار هستند، سرشان برود قولشان نمیرود.
این کتاب یک پینما (کمیک ایرانی) با الهام از داستانهای کهن و عامیانه ایرانی به قلم امین توکلی و تصویرگری سام سلماسی است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سامک ماجراجو (۱)؛ شاهزاده ماچین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سامک ماجراجو (۱)؛ شاهزاده ماچین |
| حجم فایل کتاب | ۲۳.۰۹ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۴۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۱۰۰۰ تومان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

تجربهی لذت بخشی بود که بی شباهت با کتابهای آستریکس و اوبلیکس نیست المانهای ایرانی کم ولی بخوبی در داستان جای داشتند شوخیهای بجای خوبی در کل کار هست طراحیها سرگرم کننده و با کیفیت خوبی در کل اثر وجود...بیشتر
خیلی باحال و سرگرم کننده بود
تصویرگری و حالات چهره افراد خیلی قشنگ ترسیم شده، از این نطر عالی بود میزان متن نوشته شده هم کافی بود، داستان هم جالب و طنز بود، سپاس از طراحان کتاب👏
این کتاب خیلی جذاب بود و من میخوام بقیه ی جلد هاش رو هم بخونم🫠من به شخصه خیلی کتاب کمیک یا مصور میخونم🥹
این کتاب عالی دانلود کنید بخونید
شخصیت های اصلی من رو یاد آستریکس و ابلیکس انداختن؛ و میتونم فضای کلی داستان، طنز و فکاهیه که از این نظر باز شبیه ماجراهای اوناست. مشکل من با این کمیک، lay out بود. تو کمیک های مدرن شاید ببینیم که...بیشتر
خیلی عالی و باحال و بامزه و غیره بود ممنون آقای توکلی