کتاب آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی؟
معرفی کتاب آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی؟
آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی نوشته باربارا دی آنجلیس با ترجمه آزاده سخاییمنش در نشر ارمغان گیلار به چاپ رسیده است.
درباره کتاب آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی
باربارا دی آنجلیس از سالهای گذشته تاکنون کوشیده است تا آموزشهایی را درخصوص ایجاد رابطهای سالم همراه با عشق، نحوه خلق یک زندگی آزاد واقعی و چگونگی رشد شخصی افراد، ارائه کند. باربارا در کتاب آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی به مخاطب خود کمک میکند تا درک درستی از شرایط خود به دست آورد و برای رفع مشکلات تلاش کند. او در این کتاب جامعه آماری نسبتا بزرگی را مورد بررسی قرار میدهد؛ به سوالات و مشکلات این افراد درخصوص ازدواج و آشنایی میپردازد؛ درنهایت نیز راهکارهایی علمی و مناسب در اختیار آنان قرار میدهد.
خواندن کتاب آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی به منزله همراه شدن با یک مشاور است. پس از خواندن این کتاب یاد میگیرید برای رفع مشکل بیتفاوتی در روابط خود به گفتوگو بنشینید و با راهکارهاهای مناسب این چالشها را پشت سر بگذارید. بدون شک کسب احساس رضایت یک زوج از کنار هم بودن را باید از نتایج مطالعه این کتاب دانست. نگاه نو و جذاب این نویسنده به مشکلات خانوادهها، آن را در صدر کتابهای پر فروش قرار داده است.
خواندن کتاب صوتی آیا تو آن گمشدهام هستی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
عاشق شدن تجربهای خاص و شگفتانگیز است که در زندگی اغلب انسانها رخ میدهد. اما آنچه از اهمیت بیشتری برخوردار است،حفظ احساس عاشقی است. شنیدن کتاب آیا تو آن گمشدهام هستی به تمامی کسانی که درگیر عشق هستند یا زمانی آن را تجربه کردهاند پیشنهاد میشود؛ چراکه کمک قابل توجهی به حفظ و ماندگاری روابط شما میکند.
من با ترجمه ی هادی ابراهیمی خوندمش عالیه حتی اگر قصد ازدواج ندارید بخونیدش خیلی مفیده برای شناخت بهترِ خودتون. هم برای پیشگیری مفیده هم برای درمان مشکلات شخصیتی
کتابش عالیه واقعا من ده بار تاحالا خوندمش
کتاب خیلی مفیدیه.با خوندنش خیلی چیزها یاد میگیرید که توی برقراری رابطه با آدمها خیلی کمکتون میکنه. آگاهی خیلی خوبی درباره انتخاب شریک زندگی بهتون میده حتی اگه قصد ازدواج ندارید هم بخونید حتما
این کتاب بی نظیره
به نظر بنده خیلی کتاب کاربردی هست. متن و ترجمه روان بود. پیشنهاد میکنم همه بخونن.
این کتاب عالی 🤗 نکات بسیار آموزنده ای داشت در زمینه ی انتخاب همسر برای مجردین و راهکارهایی برای مقابله با مشکلات متاهلین
کتاب خیلی خوبیه اما اصلا این ترجمه رو توصیه نمیکنم. خیلی بد ترجمه شده متاسفانه
این کتاب رو از انتشارات نسل نواندیش خوندم... درباره شناسایی الگوهای تکراری روابط خیلی قشنگ صحبت کرده... اگر دوس دارین ک انتخابهای بهتری داشته باشید این کتاب عالــــــــیه
ببخشین من این کتاب رو خریداری کردم ازحسابم هم کسر شد ولی دانلود نشد چرا حالا من چیکارکنم
ترجمهش یه جوریه، ولی خود کتاب بشدت مفیده. من این کتابو زمانی دارم میخونم که احساس کردم توی انتخاب یک شریک مناسب برای زندگیم، هیچ دانش و مهارتی ندارم. این کتاب مثل یه پل بین شناخت خودتون و شروع یک