کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر
معرفی کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر
کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر نوشته يوديت هرتسبرخ است که با ترجمه نیلوفر شریفی منتشر شده است. هرتسبرخ نمايشنامهنويس و شاعر پرآوازهی هلندی است.
درباره کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر
ِ كتاب ۲۷شعر عاشقانه از مهمترين شعرهای شاعر محسوب میشود كه بسياری از منتقدان بزرگ ادبی اين كتاب را در زمرهی عاشقانههای مهم و تأثيرگذار ارزيابی كردهاند. هرتسبرخ در اين كتاب مقلدِ طبيعت است و تمام هستی خود را به دامان طبيعت میبرد زيرا طبيعت تمام پلشتی و پليدی را ميزدايد و او بر اين باور است كه انسان روزی نيز به دامان طبيعت، باز میگردد و تجزيه میشود. او با صدای باد همراه و به باغهای تخيل رهسپار میشود. هرتسبرخ چشم به راه اتفاقی نادر است، كسی خواهد آمد كه نجاتبخش است و میتواند او را از تمامی ناكامیها برهاند. او در مقام يک زنِ با شناخت ظرفيتهای زنانه و با لحن بسيار صميمی به مكاشفهای بزرگ میرسد، زيرا انسان عاشق برای رسيدن به آمال ناپيدای خود دست به هر انتحاری میزند، او سينهی زخمیاش را در برابر پرواز گلولهها سپر میسازد تا لذت شيرين وصال را با كامی تلخ بچشد.
خواندن کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر را به چه کسانی یپشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات جهان پیشنهاد میکنیم
چون تو نمونه ی کتاب هیچ کدوم از اشعار نبودن من نتونستم تصمیم گیری کنم. و البته هیچکسی هم بریده نذاشته بود.