کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر یودیت هرتسبرخ + دانلود نمونه رایگان

کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر

امتیاز
۳.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر

کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر نوشته يود‌يت هرتسبرخ است که با ترجمه نیلوفر شریفی منتشر شده است. هرتسبرخ نمايشنامه‌نويس و شاعر پرآوازه‌ی هلندی است.

درباره کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر

ِ كتاب ۲۷شعر عاشقانه از مهمترين شعرها‌ی شاعر محسوب می‌شود كه بسياری از منتقدان بزرگ ادبی اين كتاب را در زمره‌ی عاشقانه‌های مهم و تأثيرگذار ارزيابی كرده‌اند. هرتسبرخ در اين كتاب مقلدِ طبيعت است و تمام هستی خود را به دامان طبيعت می‌برد زيرا طبيعت تمام پلشتی و پليدی را ميزدايد و او بر اين باور است كه انسان روزی نيز به دامان طبيعت، باز می‌گردد و تجزيه می‌شود. او با صدای باد همراه و به باغ‌های تخيل رهسپار می‌شود. هرتسبرخ چشم به راه اتفاقی نادر است، كسی خواهد آمد كه نجاتبخش است و می‌تواند او را از تمامی ناكامی‌ها برهاند. او در مقام يک زنِ با شناخت ظرفيت‌های زنانه و با لحن بسيار صميمی به مكاشفه‌ای بزرگ میرسد، زيرا انسان عاشق برای رسيدن به آمال ناپيدای خود دست به هر انتحاری می‌زند، او سينه‌ی زخمی‌اش را در برابر پرواز گلوله‌ها سپ�� می‌سازد تا لذت شيرين وصال را با كامی تلخ بچشد.

خواندن کتاب ۲۷ شعر عاشقانه و شعرهای دیگر را به چه کسانی یپشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات جهان پیشنهاد می‌کنیم

مهدی بهرامی
۱۳۹۹/۰۷/۳۰

چون تو نمونه ی کتاب هیچ کدوم از اشعار نبودن من نتونستم تصمیم گیری کنم. و البته هیچکسی هم بریده نذاشته بود.