کتاب آقای رئیس جمهور
معرفی کتاب آقای رئیس جمهور
کتاب آقای رئیس جمهور و چهار نمایشنامه دیگر نوشته هلن خان زاده امیری، داستان زن و مردی به نام آقا و خانم وول را به تصویر میکشد. آقا همیشه سخت کار میکند و هرگز آٰرامش ندارد، همسرش پسانداز میکند اما از نظرش هرگز روز مبادا امروز نیست.
تا اینکه آقا تصمیم میگیرد رئیس جمهور شود، او قانونی پیدا میکند که براساس آن میتواند رئیس جمهور باشد.
این کتاب شامل چهار نمایشنامهی زیبای دیگر از همین نویسنده تحت عناوین «تابلوهای نقاشی»، «آسمان راه راه»، «بزنگاه خاموش» و «آشغال» است.
این کتاب شامل پنج نمایشنامه و از جمله نمایشنامه ی «آقای رئیس جمهور» است که در دومین جشنواره سراسری تئاتر ماه موفق به کسب رتبه نخست نمایشنامه نویسی و دریافت تندیس ویژه جشنواره گردیده است.
خواندن کتاب آقای رئیس جمهور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات نمایشی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب آقای رئیس جمهور
مرد: رئیسجمهور شدن که چیز مهمی نیست، یک گدا هم میتواند رئیسجمهور شود! (مرد به پاهایش نگاه میکند.) این پاهای لخت و کثیف من در جورابهای مارکدار خواهد رفت و کفشهای خوب خواهد پوشید ... اصلاً چرا پاهای من؟ پاهای تو آره ... همین پاهای تو که اینقدر سفت و زمخت شدهاند ... وازلین خارجی به آنها مالیده میشود. بعد نرم و لطیف میشوند، میروند در جوراب زنانه، و کفشهای تابستانیِ شیک از پاهای تو دوتا پای سیندرلایی مامانی درمیآورد و تو، تاق و توق ... تاق و توق راه میروی و من کنارت با کفشهایی که برق واکسشان چشم دشمنانم را کور میکند، قدم میزنم.
دهان زن دوباره با تعجب باز میشود. مرد چشم غرهای به زن میرود. زن دهانش را فوراً میبندد.
مرد: آفرین! احساس کن.
زن: حالا رئیس چاپخانه میفهمد چه کسی را اخراج کرده!
مرد: من از او دلخور نیستم! کامپیوتر از من بهتر و خیلی خیلی سریعتر کار میکند.
زن در حالیکه انگشتش را به ته لیوانها میمالد تا باقیمانده بستنیها را بخورد، به مرد میگوید.
زن: اما اخراج یک آدم و استخدام یک ماشین احمقانه است!
مرد: گاهی به نظر میرسد از تکنولوژی چیزی نمیدانی ... تکنولوژی آدمهای خودش را دارد ... به لیوان من دست نزن! ... خودم میخواهم آن را بلیسم!