کتاب هتل کالیفرنیا
معرفی کتاب هتل کالیفرنیا
هتل کالیفرنیا رمانی با حال و هوای رمانس و وحشت از فرشاد آزادیخواه است. به نظر میرسد نویسنده در نگارش اثرش از آهنگ هتل کالیفرنیای گروه ایگلز الهام گرفته است. این رمان به نوعی در دسته ادبیات گوتیک ( ژانری از ادبیات با ترکیب وحشت و مضامین عاشقانه) جای میگیرد.
درباره کتاب هتل کالیفرنیا
داستان درباره مرد جوانی است که رویای زندگی ایدهآل و لذتبردن از زندگی دارد. او در طول یک سفر کاری به چین وارد هتلی بزرگ و مجلل میشود که تجربیاتیی لذتبخش اما ترسناک برایش به همراه دارد.
خواندن کتاب هتل کالیفرنیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه علاقهمندان به داستانهای فانتزی با چاشنی ترس.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب هتل کالیفرنیا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | هتل کالیفرنیا |
| حجم فایل کتاب | ۱۸.۸۹ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۲۲-۶۸۴۱-۶۹-۶ |
| تعداد صفحهها | ۱۰۹ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۳۰۰ تومان |
پیشنهادِ اکیدِ بنده به نویسنده: لطفا پیش از اقدام به نوشتن و انتشار رمان، از توانایی خود در زمینهی جملهبندی و آشناییِ «نسبی» با زبان فارسی مطمئن شوید. و تو را به خدا لااقل دوخط کتاب بخوانید! :)) پیشنهاد بنده به...بیشتر
کتاب بسیار جذاب و دلنشینی بود.فقط ای کاش ناشر به خود زحمت میداد بک بار کتاب را می خواند
کتاب به نظر ترجمه است نه تالیف. پر از اشکالات دستوری و املایی است و تعجب میکنم که چطور یک ناشر زحمت یک بار خواندن محتوای آنچه نشر میکند را به خود نمیدهد. ولی کتاب برای کسانی که میخواهند سرگرم...بیشتر
کتاب بسیار متفاوتی هستش به کسایی که دنبال یک موضوع جدید میگردن پیشنهاد میکنم...فقط هتل کالیفرنیا در در دره مرگ در کشور آمریکا اتفاق میوفته نه تو چین
نمیدونم والا خیلی حال نکردم