کتاب مرغک مینای من
معرفی کتاب مرغک مینای من
کتاب مرغک مینای من، داستانی زیبا از مهدی پوررضائیان و با تصویرگری فرهاد جمشیدی است. کتاب مرغک مینای من داستان پسر نوجوانی است که دوست دارد یک مرغ مینا داشته باشد تا با او حرف بزند.
دربارهی کتاب مرغک مینای من
کتاب مرغک مینای من داستانی لطیف و زیبا از مهدی پوررضائیان است. داستانی خواندنی که دربارهی پسرکی است که دوست دارد یک مرغ مینا داشته باشد. زیرا در کتابی خوانده است که مرغهای مینا میتوانند حرف بزنند. او موضوع را به پدر و مادرش میگوید و پدر برایش یک مرغ مینا میآورد. او مرغ مینا را از یکی از دوستانش که جانباز است و سالهاست در عزای حضرت سیدالشهدا نوحهسرایی میکند، میگیرد اما مرغ مینا حرف نمیزند و با تمام تلاشی که میکنند، مرغ نه حرفی میزند و نه آوازی میخواند. آنها فکر میکنند که با مرغ مینا چکار کنند و در نهایت تصمیم میگیرند آن را به صاحبش پس بدهند. مرغک مینا، بعد از برگشتن به خانهاش، دوباره شروع به خواندن میکند...
کتاب مرغک مینای من داستانی نمادین است که از عشق و دوستی و محبت حضرت سیدالشهدا میگوید. داستانی لطیف و زیبا که خواندنش میتواند شما را به فکر فرو ببرد و حال خوب را هدیه کند.
کتاب مرغک مینای من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب مرغک مینای من داستانی لطیف دارد که اگر از خواندن داستانهای مذهبی لذت میبرید، نظرتان را به خودش جلب میکند.
علی بود