معرفی و دانلود کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰ + خلاصه رایگان

نشر شهید کاظمی
categoryدسته‌بندی:
داستان ایرانی

معرفی کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰

کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰ نوشته محمد قنبری داستانی از فعالیت‌های رژیم صهیونیستی است.

درباره‌ی کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰

محمد قنبری در کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰ در قالب رمان از فعالیت‌های رژیم صهیونیستی علیه بشریت به خصوص ایران، مانند ترور دانشمندان هسته‌ای تا نبردهای بیوتروریسم و ربودن چهره‌‌های شاخص انقلاب نوشته است. محمد قنبری برای نوشتن کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰ از شخصیت‌های حقیقی و اسناد تاریخی استفاده کرده است.

کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر از خواندن رمان‌های با موضوعات سیاسی لذت می‎برید، کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰ را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰

عقربه‌های ساعت عدد ده و بیست و دو دقیقه شب را نشان می‌دادند. صدای گریهٔ نوزاد تمام سالن را پر کرد. میخائیل روی زانوهایش نشست و کتاب مقدس۶ را به‌صورت چسباند. سرش را به نشانهٔ شکرگذاری تا سینه پائین آورد.

یکی از پرستاران که بسیار محجبه بود از اتاق عمل خارج شد و به میخائیل مژدهٔ سلامتی میشل و پدر شدنش را داد و با خوشحالی از او دعوت کرد: «بفرمایید داخل جناب میخائیل. همسر و پسرتون منتظر شما هستند.»

میخائیل که پهنای صورتش از اشک خیس شده بود بلند شد. اشک‌هایش را پاک کرد و از جیب بالاپوش بلندش بطری آب مقدس را خارج کرد. بدون آن که به پرستار نگاه کند، به‌سمت اتاق عمل حرکت کرد. بالای سر میشل ایستاد. قطراتی از آب مقدس را روی پیشانی و سینهٔ میشل چکاند. در حالی که روی لب اذکاری را به زبان عبری از کتاب مقدس تلاوت می‌کرد، انگشت سبابه‌اش را با آب مقدس، تر کرد و روی پیشانی و سینهٔ نوزاد تازه‌به‌دنیاآمده‌شان مالید..

خم شد و ابتدا گونه‌ها و پیشانی میشل و سپس سینهٔ نوزادش را بوسید. دکتر و پرستاران از اتاق بیرون رفتند و خانوادهٔ جوان را تنها گذاشتند. نوزاد پسری را که مثل قرص ماه می‌درخشید، بین حوله‌ای سفید پیچانده و به آغوش پدر سپردند.

یکی از پرستاران با سینی استیل تمیزی وارد اتاق شد. روی سینی، شیردوشی قرار داشت. پرستار مشغول دوشیدن شیر میشل شد که بی‌حال روی تخت دراز کشیده بود و به‌سختی با گوشهٔ چشم به میخائیل و پسرش نگاه می‌کرد.

شیرهای غلیظ زردرنگ، کم‌کم سفید و رقیق شدند. پرستار به‌اندازهٔ یک بند انگشت از شیرهای تازه‌ای که نرم و رقیق شده بودند، دوشید و آن را داخل قطره‌چکان ریخت. همان طور که نوزاد در آغوش پدرش بود، نوک قطره‌چکان را روی لب‌های کوچکش گذاشت و به‌آرامی دوسه قطره روی لب‌های پسر زیباروی میخائیل چکاند

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرونده فوق سری ۲۰۴۰ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۶۲۲-۷۱۷۷۶۷-۱

دایه مکفی
۱۳۹۹/۱۱/۰۱

قطعا توصیه میکنم، هم به افرادی که به شعار *مرگ بر اسرائیل* باور دارن، هم افرادی که آرزوی مرگ کردن رو برای هیچکس روا نمیدونن! البته نثر کتاب و سیر داستان و پردازش شخصیتها و صحنه‌ها و گفتگوها ضعف محسوسی...بیشتر

۱۴۰۰/۱۲/۲۷

دقیقا امروز که این کتابو خوندم ملت صهیون هم جشن پوریم یا همون ایرانی کشی رو گرفتند خواستم یاد اوری کنم که واقعا ما اگه میگیم مرگ بر امریکا و انگلیس منظورمون صرفا دولت و سیاست های کثیف اوناس اما...بیشتر

هفتصد و چهل و نه
۱۳۹۹/۱۱/۲۱

یعنی کل کتاب یه طرف، اون دو جمله ی بی نظیر در اون زندان فوق سری در آخرین برگ داستان یه طرف! تا آخرِ آخرش برید و توی صفحه ی آخرش غرق شور و شعف و امید بشید😊

م.حکیمی
۱۴۰۰/۰۸/۲۹

کتابی‌ راجع به یهودی زاده ای اصیل است که هم زمان با فوت امام خمینی متولد و همین امر باعث تبدیل او به پروژه ای برای موساد شد در این کتاب به وقایع مختلف نظیر ترور دانشمندان هسته ای پرداخته...بیشتر

amir

گزارش جالبی بود.

Reza Reza
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۱/۰۹

داستان خوبیه ولی انگار نویسنده سعی کرده تا میتونه خلاصه بنویسش...خیلی خیلی جای کار داره ..بعضی قسمتاشو انگار بودجه ش نرسیده توضیح بده یا حوصله نداشته تو ی پاراگراف خلاصه کرده رفته مثل بعضی سریالای ایرانی مخصوصا آخراشو..وگرنه خود موضوع...بیشتر

مجید
۱۳۹۹/۰۸/۰۲

رازآلود و مبتنی بر آینده

۱۳۹۹/۰۹/۰۹

اگر «تا آخر» نخونید از دستتون رفته 👌👌👌👌👌👌 این کتاب باعث میشه حواستون رو بیشتر جمع کنید در زمان تحصیل و شغل و زندگی کنید که....👈در کتاب بخونید تا متوجه بشید

zoha
۱۴۰۰/۱۰/۰۵

خیلی عالی بود مخصوصا اخرش

F.Rahimi
۱۴۰۲/۰۱/۰۲

کتاب خوبی بود تلاش یهود برای پرورش یک انسانی در حد موعود که پروژه با درایت خود شخصیت اصلی شکست میخوره کتاب خوبیه و کوتاه خوندنش زمان زیادی نمیره و شمارو کنجکاوتر میکنه تازودتر اخر داستان رو بدونید😊

funny
۱۴۰۱/۱۲/۱۹

اگر از رمان ههی امنیتی و جنایی خوشتون میاد به نظرم این رمان رو از دست ندین و خصوصا اگر دلتون میخواد همزمان با خوندن یک کتاب یکم اطلاعاتتون رو در این موارد بالا ببرین، خصوصا که کتاب مستند داستانی هست برخلاف...بیشتر

کارنبر1234598765
۱۴۰۲/۰۱/۱۲

کتاب تاثیرگذاری بود

hamnafas
۱۴۰۱/۰۸/۲۷

جذاب بود اطلاعات خوبی میداد توصیه می کنم بخونید

بنفشه محمدی
۱۴۰۱/۰۸/۱۸

خوندنش خالی از لطف نیست و به اندازه کافی جذابیت داره که تا آخرش پیش بری ولی در کل حس کردم اگه داستان و سناریوی قوی تری داشت بهتر بود

بریده‌هایی از کتاب

«بعد از اتمام این مذاکراتِ هسته‌ای، شنیدم صهیونیست‌ها گفتند فعلاً با این مذاکراتی که شد، تا بیست و پنج سال از دغدغهٔ ایران آسوده‌ایم. بعد از بیست و پنج سال فکرش را می‌کنیم. بنده در جواب عرض می‌کنم اوّلاً شما بیست و پنج سال آینده را نخواهید دید. ان‌شاءالله تا بیست و پنج سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی، چیزی به نام اسرائیل در منطقه وجود نخواهد داشت. ثانیاً در همین مدّت هم روحیّهٔ اسلامیِ مبارز و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیست‌ها را راحت نخواهد گذاشت. این را بدانند.»
امیرحسین
کوهن دستور تشکیل اتاق فکر ویژه‌ای با مأموریت ایجاد ناآرامی در ایران قبل از انتخابات مجلس در سال ۱۳۹۸ را داده بود. این اتاق فکر، جمعی از خبرگان ایجاد نافرمانی‌های مدنی بودند که سوابق اقدامات آن‌ها در دنیا شاخص بود. برای ایران فتنه‌ای امنیتی و هوشمند طراحی کردند بر مبنای مدلی که با آن موفق به ایجاد ناامنی در سوریه شده بودند. منتظر فرارسیدن زمان اقدام بودند. نا آرامی‌هایی که به جای شروع‌شدن از مراکز اصلی شهرهای کلیدی، از حومهٔ شهرها و شهرستان‌های اطراف شهرهای بزرگ آغاز می‌شد.
la Luna
«در ایران وقتی شیپور جنگ به صدا در میاد، مرزبندی‌های قومی، نژادی و حتی ادیان اقلیت‌های مذهبی از بین میره و کل ایران تبدیل میشه به یک قومیت و دین و این مطلب، کار رو برای پیاده‌سازی نقشه‌های ما دشوار می‌کنه؛ البته در چند سال اخیر با تحریک قومی و نژادی و حتی تشدید حساسیت‌های بین شیعه و سنی، به موفقیت‌هایی رسیدیم؛ ولی کافی نبوده و زیرکی رهبر عالی ایران و مرجعیت دینی، کار رو برای ما سخت کرده.»
^^
به فاصله یکی‌دو روز بعد از ضیافت اولین جمعه، نوبت به جشن هشت روزگی بنیامین رسید. جشنی که طی آن، نوزاد را ختنه شده و به‌صورت غیربهداشتی و وحشتناکی، خون محل ختنه‌گاه نوزاد توسط یک خاخام مکیده می‌شود.
sayyedali🇮🇷
"هرکسی فرد غیر یهودی را بکشد،‌ پاداش او این است که در بهشت جاویدان بماند و در طبقهٔ چهارم سکنی گزیند."
امیرحسین
خوشبختانه با نفوذی که در دولت ایران سازماندهی کردیم، علی‌رغم دستور صریح رهبر ایران در خصوص حذف تلگرام و بومی‌سازی فضای مجازی در ایران؛ ارکان مهم دولت با سیاست‌های ما هماهنگ هستند. سند ۲۰۳۰ به‌صورت زیرپوستی در حال اجراست. سلبریتی‌ها به‌عنوان نمادهای اصلی الگودهی، جای علما و انقلابیون را گرفته‌اند. در جنگ فرهنگی، ضربات سهمگینی بر پیکرهٔ ایران مدعی فرهنگ و تمدن چندهزارساله وارد کرده‌ایم.»
sayyedali🇮🇷
در خصوص ایران هم برنامه‌های غذایی بسیاری در دستور کارشان قرار گرفته بود. از جایگزینی محصولات تراریخته کشاورزی به‌جای محصولات ارگانیک و طبیعی، تا تزریق هورمون‌های شتاب‌دهنده سلولی در گوشت مرغ و گوساله و... برای ایجاد نارسایی‌های جسمی. همچنین برای نفوذ در لایه‌های تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در موضوع مهم فضای مجازی و رسانه‌ها، برنامه‌ریزی بسیار دقیقی کرده بودند. در طراحی عملیاتی موساد، هیچ‌کدام از زیرساخت‌ها و تولیدات بومی ایرانی که حاصل تلاش و سرمایه‌گذاری داخلی جوانان باانگیزه و باسواد بود، به بار نمی‌نشست و در مقابل، زیرساخت‌ها و تولیدات غیربومی روزبه‌روز تقویت شده و ابزار دورزدن قانون، نظیر فیلترشکن‌ها و... توسط دستگاه‌های دولتی در سایه، در اختیار مردم قرار داده می‌شد.
صره را از ناصره بشناسد
دایه مکفی
مئیر داگان، رئیس موساد، در کنفرانس سالانهٔ رؤسای موساد سخنرانی‌اش را آغاز کرد و در خلال بحث‌هایش گفت: «همان طور که می‌دانید بزرگ‌ترین هدف اصلی یهود و صهیونسیم، حذف ایران برای همیشه بوده، هست و خواهد بود.