کتاب طرحوارههای شخصیتی
معرفی کتاب طرحوارههای شخصیتی
کتاب طرحوارههای شخصیتی، نوشته فرزاد میراحمدی، روشی برای رهایی از تلههای ذهنی برای آفرینش شخصیت سالمتر پیشروی ما قرار میدهد.
دربارهی کتاب طرحوارههای شخصیتی
فرزاد میراحمدی در کتاب طرحوارههای شخصیتی به ما کمک میکند تا خودمان را از تلههای ذهنی رها کنیم تا بتوانیم شخصیتی سالم داشته باشیم و همچنین روابطمان را بهبود ببخشیم. کتاب طرحوارههای شخصیتی در چهارفصل به چهار موضوع مهم پرداخته است: در فصل اول کتاب با طرحواره درمانی آشنا میشویم، ریشهی مشکلاتمان را پیدا میکنیم و طرحوارههایی که در ذهنمان شکل گرفتهاند را میشناسیم. فصل دوم به بررسی الگوهای نامناسب ذهنی که موجب ایجاد روابط غلط میشوند میپردازد. در این فصل وضعیتهای روانی مختلف را بررسی میکنیم. در فصل سوم نقشهی این وضعیتهای مختلف روحی روانی را رسم میکنیم و بر اساس آن میآموزیم که با وضعیتهای نامناسب چگونه میتوانیم برخورد کنیم. فصل آخر کتاب طرحوارههای شخصیتی شامل راهکارهایی برای عبور از چالشهای زندگی است.
کتاب طرحوارههای شخصیتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابها و مطالعات روانشناسی از خواندن کتاب طرحوارههای شخصیتی لذت میبرند.
بخشی از کتاب طرحوارههای شخصیتی
بسیاری از افرادی که رفتارهای مشکل آفرین دارند، در کودکی مورد ظلم قرار گرفتهاند و بسیاری دیگر از افراد هم در خاطرشان نیست که کودکیشان چگونه بوده است. البته ممکن است بعضی از افراد هم در کودکی تجربیات خیلی خوبی داشتهاند ولی اکنون مشکلات زیادی دارند. طرحوارهها به خاطر نوع تربیت ما و در عین حال به خاطر خلق و خوی ما ایجاد شدهاند. شاید کسی در کودکی مشکلی نداشت ولی اکنون در بزرگسالی مشکلاتش بسیار باشد. باز هم این شخص به خاطر وجود تعدادی طرحواره این کارها را انجام میدهد.
یادتان باشد طرحوارهها یک سری پیش فرض درست میکنند که رفتار افراد طبق آن فرضیات شکل میگیرد. شخص معلولی را میشناختم که به صورت مادرزاد هر دو دستش از بالای آرنج قطع بودند و یکی از پاهایش هم مصنوعی بود، ولی نقاشیهای زیبایی میکشید و در کار خود استاد بزرگی بود و او به همهی افراد سالم امید و انگیزه میداد. او میگفت در مدرسه وقتی بچهها بازی میکردند و من نمیتوانستم بازی کنم، به خودم میگفتم نباید "کم بیاری." پیش فرضهای ذهنی این شخص به این صورت بوده است.
این طرحوارهها تبدیل به الگوهای ذهنی میشوند و ما با آن الگوها با دیگران ارتباط برقرار میکنیم. اگر قالب کیک به صورت مربعی باشد نباید انتظار داشته باشیم که کیک ما گرد شود.
فهرست
- تسخیریافتگان: چرا دل کندن از روابط نامناسب برای ما دشوار است؟
- رهایی از اسارت گذشته
- ترسیم نقشه مد شخصی خود
- تقویت مد بزرگسال سالم
سلام کتاب به صورت pdf خواندن واقعا سخته و اصلا به آدم انگیزه نمیده لطفا نسخه رو عوض کنید
میشه داخل بی نهایت بذارید
کاش نسخه epub بزارین، pdf واقعا سخته خوندنش
لطفا این کتاب رو به بی نهایت اضافه کنید
بسیار بسیار کتاب خوب و کاربردی ای هست در زمینه ی خودآگاهی و ذهن آگاهی، پیشنهاد میکنم حداقل یکبار هم که شده بخونید. از اون دست کتاباییه که بهتره مطالبشو هی مرور کنی تا کاملا اشناشی با مودهای خودت مودهای بقیه
با عرض سلام و احترام لطفاً epub را قرار بدین، چون با pdf امکان هایلایت کردن نیست.
کتاب خوبیه
همانطور که میدانیم طرحواره درمانی ، درمانی تلفیقی برای اختلالات شخصیت به شمار می رود . این کتاب با استفاده از مثال های بالینی و ملموس ما را دعوت به شناخت الگوها و طرحواره های عمیق شخصیت مان میکند .
لطفا نسخه ی epub رو بذارین خوندن پی دی اف خیلی سخته
سلام ،بسیار کتاب خوب و کاربردی است که به صورت خلق و احوال ایرانی ها تنظیم شده و نمونه های خارجی رو هم خوندم ،شاید برای کسی که بخواد آشنا شود یه خورده نسخه های خارجی اش سخت باشه نویسنده