معرفی و دانلود کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی

کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی

۳.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی

کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی نوشته کاتلین ام ریچارد و ریچارد دبلیو سییروس است که با ترجمه علیرضا مرآتی و رضوان میرزایی منتشر شده است.

درباره کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی

دنیای امروز ما با خشونت پر شده است. حتی کسانی که در کار با قربانیان آسیب‌دیده تخصص دارند، ممکن است با شنیدن داستان‌های سوءاستفاده از کودکان، خشونت خانوادگی، تجاوز جنسی و جنایات جنگی خشمگین شوند. چنین حوادثی می‌توانند برای کسانی که آن‌ها را تجربه می‌کنند، زخم‌های پایداری بر جای گذارند و خواه‌ناخواه، اثرات باقی‌مانده از این حوادث، به اختلالات بالینی تمام‌عیار مانند اختلال استرس پس از حادثه منجر می‌شود.

همه درمانگرها، صرف نظر از اینکه چه نوع کار بالینی انجام می‌دهند، لاجرم با برخی سوابق آسیب مواجه خواهند شد؛ بنابراین، ما معتقدیم که همه کارشناسان بالینی باید از اختلال استرس پس از حادثه آگاهی داشته باشند و حداقل برخی از سطوح دانش کاری از اصول ضروری در درمان افراد دارای سابقه تروما را داشته باشند.

این کتاب نیز به معنای رساله معتبر در بهترین و تنها راه برای انجام این کار نیست، زیرا متغیرهای زیادی وجود دارد که هنوز باید به‌طور کامل تست شوند. اما این کتاب به شکل جامع چندین روش را بررسی می‌کند و به خواننده متخصص یا غیر متخصص کمک می‌کند.

خواندن کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به روان‌شناسی و متخصصان این رشته پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی
عنوان انگلیسی:Mindfulness-based cognitive therapy for posttraumatic stress disorder
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
حجم فایل کتاب:۶.۰۵ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۲۲-۲۵۵۰۲۸-۸
تعداد صفحه‌ها:۲۱۲ صفحه
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
تندآموز طرح واره درمانی
طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی
لارنس ریزو
درمان مبتنی برپذیرش و تعهد برای زوج‌ها
آویگیل لیو
رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده)
مارتین م. آنتونی
راهنمای عملی درمان اختلال افسردگی بر اساس اصول شناختی رفتاری