کتاب خواب وحش
معرفی کتاب خواب وحش
کتاب خواب وحش نوشته ژوان ناهید است. این کتاب شامل هفت داستان کوتاه با نامهای جاده، آذر، خواب وحش، مدوسا، شب تیر، بهمن: گزارش یک کوهنوردی و شراب شیرین قرمز منتشر شدهاند.
حوادث این داستان وهمآلود و مبهم است. فضای داستانها هیجانانگیز است و خواننده را با تجربیات تازهای با خودش همراه میکند. این کتاب تجربهای جذاب برای خواننده است که دنیاهای تازهای را کشف کند.
خواندن کتاب خواب وحش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان داستان معاصر پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب خواب وحش
کَمِش کن! داره درس میخونه.
و بر میگردد و نگاهی به عقب میاندازد.
ایگلز با صدای آهسته میگوید:
...And I was thinking to myself this could be heaven or
که پدرم یکباره دستگاه پخش را خاموش میکند.
ببخشین دخترم! نمیدونستم داری درس میخونی.
کاست را از دستگاهِ پخش اتومبیل در میآورد و دستم میدهد. روی آن با خودکاری سبز نوشته شده: سِلکشن ایرانی/ خارجی.
پریسا در کیفش را باز میکند و کاست را میاندازد توی کیف. از همان فاصله هم میتوانم دست آرمین را ببینم که از زیر مقنعه بازوی الهام را چسبیده است.
پریسا میگوید: بیا بریم! دردسر میشه برامون.
اتومبیلها به سرعت از کنارم میگذرند. مه است و نور چراغ هایی که از روبرو میآیند توی چشمم میخورد. از روی رودخانه بخار بلند میشود. طرفِ چپ بزرگراه پیدا نیست. اولین بار است که فرار کردهایم. الهام و پریسا و پسرها رفتهاند و من راستهٔ جدول کنارِ بزرگراه باقری را گرفتهام و به سمت جنوب قدم میزنم. جز نور چراغهایی که به سرعت از روبرو به سویم میآیند، چیزی در بزرگراه پیدا نیست. سه ساعت و نیم طول کشیده است. درست همان سه ساعت و نیمیکه میبایست در مدرسه باشیم.
کاست را میگذارم روی سطرهای زیرین کتاب و شروع میکنم به خواندن. با پوشاندن سطرهای اضافی، خطوطِ سیاه کمتر چشمم را میزنند.