معرفی و دانلود کتاب کتاب سهراب عیسی‌پور؛ یادگاران ۲۸ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کتاب سهراب عیسی‌پور؛ یادگاران ۲۸

کتاب کتاب سهراب عیسی‌پور؛ یادگاران ۲۸

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب کتاب سهراب عیسی‌پور؛ یادگاران ۲۸

کتاب سهراب عیسی‌پور، جلد بیست و هشتم از مجموعه یادگاران و نوشته سید احمد معصومی نژاد است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.

انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

کتاب سهراب عیسی‌پور، روایاتی از زندگی و رشادت‌های این شهید بزرگ است.

خواندن کتاب سهراب عیسی‌پور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به ادبیات پایداری و سرگذشت‌نامه‌های شهدا.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب سهراب عیسی‌پور؛ یادگاران ۲۸ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۳/۰۶
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۳۳۰-۳۳۲-۴
مجموعه و فروستیادگاران انتشارات روایت فتح

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
روزگاران: کتاب خاطراتتصویر جلد کتاب روزگاران: کتاب خاطرات
آیدین نظاری
ماشالتصویر جلد کتاب ماشال
کتاب علی تجلایی؛ یادگاران ۳۱تصویر جلد کتاب کتاب علی تجلایی؛ یادگاران ۳۱
سمانه زالی
سلحشور: زندگی نامه و خاطرات سردار شهید قربانعلی ابراهیمیتصویر جلد کتاب سلحشور: زندگی نامه و خاطرات سردار شهید قربانعلی ابراهیمی
گروه نویسندگان
چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸)تصویر جلد کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸)
شهلا پناهی
روزگاران: کتاب از سفر برگشتگانتصویر جلد کتاب روزگاران: کتاب از سفر برگشتگان
آرش حکمیان
کتاب حسین خرازی؛ یادگاران ۷تصویر جلد کتاب کتاب حسین خرازی؛ یادگاران ۷
فاطمه غفاری
نوجوان پنجاه‌سالهتصویر جلد کتاب نوجوان پنجاه‌ساله
گروه نویسندگان
حسین شایسته‌فر به روایت راضیه بوباش همسر شهید (جلد ششم)تصویر جلد کتاب حسین شایسته‌فر به روایت راضیه بوباش همسر شهید (جلد ششم)
عالیه سادات حسینی
قله‌ی فریادتصویر جلد کتاب قله‌ی فریاد
محمدعلی آقامیرزایی
بی قرارتصویر جلد کتاب بی قرار
گروه نویسندگان
حبیب خدا: خاطرات شهید حبیب‌الله جوانمردی شهید شانزده ساله‌‌ی انقلاب اسلامیتصویر جلد کتاب حبیب خدا: خاطرات شهید حبیب‌الله جوانمردی شهید شانزده ساله‌‌ی انقلاب اسلامی
محسن عمادی
مرگ از من فرار می‌کند؛ شهید مصطفی چمرانتصویر جلد کتاب مرگ از من فرار می‌کند؛ شهید مصطفی چمران
فرهاد خضری
یادگاران؛ کتاب همتتصویر جلد کتاب یادگاران؛ کتاب همت
مریم برادران
مصطفی (زندگی‌نامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجت‌الاسلام مصطفی ردّانی‌پور)تصویر جلد کتاب مصطفی (زندگی‌نامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجت‌الاسلام مصطفی ردّانی‌پور)
سرو در بندتصویر جلد کتاب سرو در بند
گروه نویسندگان
خوابی به رنگ فراموشی ؛ روایتی داستانی از زندگی شهید مفتح (قهرمانان انقلاب ۲)تصویر جلد کتاب خوابی به رنگ فراموشی ؛ روایتی داستانی از زندگی شهید مفتح (قهرمانان انقلاب ۲)
عزت‌الله الوندی
روزگ‍اران‌: ک‍ت‍اب‌ اس‍ارت‌تصویر جلد کتاب روزگ‍اران‌: ک‍ت‍اب‌ اس‍ارت‌