معرفی و دانلود کتاب رد خون روی برف؛ شهید محمود کاوه pdf + خلاصه رایگان

از چشم‌ها ۴

۴.۲(از ۵ امتیاز)
فرهاد خضری

معرفی کتاب رد خون روی برف؛ شهید محمود کاوه

کتاب رد خون روی برف؛ شهید محمود کاوه، جلد چهارم از مجموعه از چشم‌ها و نوشته فرهاد خضری است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.

انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

کتاب رد خون روی برف؛ شهید محمود کاوه، روایاتی از زندگی و رشادت‌های این شهید بزرگ دفاع مقدس است.

خواندن کتاب رد خون روی برف؛ شهید محمود کاوه را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم؟

علاقه مندان به ادبیات پایداری و سرگذشت‌نامه‌های شهدا

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رد خون روی برف؛ شهید محمود کاوه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:رد خون روی برف؛ شهید محمود کاوه
قیمت کتاب:۱۴۲۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه روایت فتح، مجموعه از چشم‌ها

هدے جــاݩ
۱۳۹۹/۰۵/۱۷

من نسخه چاپی رو خوندم به معنای واقعی کلمه بینظیر بود. با اینکه به کتابهایی که به صورت داستان داستان نوشته شدن خیلی علاقه ای ندارم اما شخصیت شهید کاوه و قلم توانمند این نویسنده باعث شده این کتاب، فوق...بیشتر

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

بسیار بسیار قشنگ بود من نسخه چاپی ش رو خوندم اما خیلی خوشم اومد

fsmohseni
۱۴۰۴/۱۰/۱۹

محمود کاوه برای من یک شخصیت برجسته هست. جوانی که با جنگ رشد کرد. کتاب محمود کاوه را از چشمهای مختلف نشان داده و بعد از خواندن آن می تواتید تصویر تقریبا روشنی هر او داشته باشید.