کتاب آئیل؛ داستانهای جزء سیام قرآن به همراه ترجمه و تفسیر
مهدی حاجمحمد حسینیانتشارات:
انتشارات نظری٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آئیل؛ داستانهای جزء سیام قرآن به همراه ترجمه و تفسیر
آئیل؛ داستانهای جزء سیام قرآن به همراه ترجمه و تفسیر نوشته مهدی حاجمحمد حسینی(۱۳۵۸-)پژوهشگر دینی است.
در مقدمه این کتاب آمده است:
« این کتاب ترجمه و تفسیر جزء سیام قرآن را با ادبیات و تصاویری دنبال کرده که مناسب گروه سنی نوجوانان باشد. در این کتاب از کلمه داستان، برای شان نزول سورهها استفاده کردیم تا نوجوانان انس بیشتری با آن ماجراها بگیرند. داستانهای این کتاب یا شان نزولها از منابع مختلف همچون مجمع البیان اخذ شده است و به شکلی ساده و روانتر ارائه شده است تا برای نوجوانان قابل درک باشد. در این کتاب از تصاویری استفاده کردیم که باعث شود محور اصلی سورهها به یاد و خاطر مخاطب بماند. نام کتاب (آئیل) پرنده گیلکی است و به این دو دلیل انتخاب شده است: ۱) انشاءالله این کتاب تبدیل به بالی برای پرواز نوجوانان شود و خلاءهای آنان را با قرآن پرکند. ۲) این یک اسم محلی و ایرانی است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آئیل؛ داستانهای جزء سیام قرآن به همراه ترجمه و تفسیر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آئیل؛ داستانهای جزء سیام قرآن به همراه ترجمه و تفسیر |
سینمااستفانی لودو
نظریه میدان کوانتومیهارالد فریتزش
زنانمیلاد بهنژاد
ازولفیا تا ساگواروزینب خزایی
ژنتیک مولکولی واتسون؛ جلد دوم (فصل بیست و یکم، تکنیک های زیست شناسی مولکولی)جیمز واتسون
اوربیتال های مولکولی کمپلکس های فلزات واسطهایوس جین
بازاریابی عشقموسی زمانزادهدربان
نوگفتهها و نکتههاجبران خلیل جبران
امکان سنجی بین المللی شدن برنامه درسی رشته علوم تربیتی در دانشگاه آزاد اسلامی![]()
ریحانه داودآبادی فراهانی
دوست یابی و حفظ دوام دوستی در دختران نوجوانپتی کلی کریسول
دیباچه ای از ساختار و دانستنی های حقوق و قضاییمحمدرضا صالح زاده زارع
سایه ای در تاریکیاشرف السادات سادات
ناگفته های تاریخ ورامیناحسان تاجیک
کتاب صد و هفتاد و هفتم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی، برای نوجوانانی که می خواهند شروع به مطالعه و فراگیری مفاهیم قرآنی نمایند ، خوب است ولی بعد از این کتاب حتما باید به تفاسیر معتبر و کتب و...بیشتر