کتاب شگفتیهای آبدرمانی
معرفی کتاب شگفتیهای آبدرمانی
کتاب شگفتیهای آبدرمانی نوشته آ. ر. هری به شما نشان میدهد که چگونه میتوانید با نوشیدن آب به سلامتی واقعیتان دست یابید. این اثر را با ترجمه دکتر رضا محتشمی توتکابنی بخوانید.
درباره کتاب شگفتیهای آبدرمانی
آب یکی از شگفتیهای طبیعت و یکی از عناصر چهارگانه سازنده دنیا است. تقریبا تصور زندگی بدون آب غیر ممکن است. بیشتر از دو سوم بدن ما از آب تشکیل شده است و به همین دلیل نوشیدن آب میتواند یکی از دلایل اصلی حفظ سلامتی و کمک به روند بهبود بیماریها باشد. آ. ر. هری در کتاب شگفتیهای آبدرمانی از فواید این نوشیدنی مایه حیات نوشته است و به ما کمک میکند تا بتوانیم یک رژیم غذایی مناسب داشته باشیم. او در این اثر از فواید نوشیدن آب. میزان آب مورد نیاز بدن و ... میگوید و کتابی مفید و خواندنی در حوزه سلامت را به جامعه تقدیم کرده است.
کتاب شگفتیهای آبدرمانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام کسانی که به سلامت خودشان اهمیت میدهند، میتوانند از محتوای کتاب شگفتیهای آبدرمانی استفاده کنند.
بخشی از کتاب شگفتیهای آبدرمانی
مقدار آب مورد نیاز هر فرد به وزن بدن او بستگی دارد. یک محاسبه کلی در مورد مقدار آب مورد نیاز بدن در پایین آورده شده است.
برای فردی با وزن شصت کیلوگرم، مصرف سه و نیم لیتر آب در روز مورد نیاز میباشد. شما میتوانید از این نسبت استفاده کرده و میزان آب مورد نیاز خود را بر حسب وزن بدنتان محاسبه کنید.
برای دستیابی به بیشینه سود و فایده مصرف آب باید نوشیدن آن طبق یک الگوی ویژه انجام شود. آبی که همراه با غذا و یا بلافاصله پس از مصرف غذا نوشیده شود، با رقیق نمودن شیره معده و ایجاد اشکال در هضم غذا به سلامتی شما ضرر میرساند. نقطه آغازین و ابتدایی بسیاری از بیماریها در این الگوی ناصحیح تغذیه نهفته است.
سموم با کند شدن روند هضم غذا، در دستگاه گوارش تجمع مییابند و از بازماندههای غذایی، گاز تولید میشود. این وضعیت ضمنآ به یک احساس نامطلوب در داخل شکم منجر میگردد. سلولهای دیواره دستگاه گوارش در این مرحله دچار کاهش آب یا به اصطلاح، دهیدراتاسیون شده و در موقعیتی قرار نمیگیرند که بتوانند به طور مؤثر در روند هضم و جذب مواد غذایی دخالت نمایند.
از اینرو برای دستیابی به بهترین سود و فایده، باید آب را طبق الگوی ارائه شده در زیر مصرف نمود.
برنامه مصرف آب
سیصد میلیلیتر (تقریبآ اندکی بیشتر از یک لیوان) آب را باید بلافاصله پس از بلند شدن از رختخواب مصرف کنید. این اقدام به افزایش آب موجود در داخل سلولهای دیواره دستگاه گوارش و ضمنآ به دفع درست مواد زاید از دستگاه گوارش کمک میکند.
سیصد میلیلیتر دیگر آب را باید حدودآ نیم ساعت قبل از صرف صبحانه بنوشید. نوشیدن این وعده از آب برای شما اطمینان حاصل میکند که آب موجود در سلولهای بدن به طور صحیح افزایش یافته و هنگامی که صبحانه را صرف نمودید، سلولهای دیواره دستگاه گوارش میتوانند مواد مغذی را به طور کامل جذب کنند. لطفآ توجه داشته باشید که همراه با صرف صبحانه و یا بلافاصله پس از آن اصلا نباید آب بنوشید.
دوره بعدی نوشیدن آب، یک ساعت قبل از صرف نهار است. در این زمان باید سیصد میلیلیتر آب بنوشید. آب نباید در هنگام صرف نهار و یا بلافاصله پس از آن نوشیده شود. یک فاصله دو ساعت و نیم پس از صرف نهار برای اطمینان از عبور مواد غذایی از دستگاه گوارش لازم میباشد و شما با عدم نوشیدن آب در این دوره زمانی موجب میشوید تا غلظت شیره معده کاهش نیافته و از اینرو عمل هضم با سرعت انجام شود و تلاش و کوشش کمتری برای هضم مواد غذایی صرف گردد. این وضعیت ضمنآ موجب میشود تا احساس سنگینی سر دل، ناراحتی و نفخی که پس از صرف نهار به وجود میآید، از بین برود.
سیصد میلیلیتر آب را دو ساعت و نیم پس از صرف نهار بنوشید.
میزان نوشیدن آب از این زمان تا هنگام صرف شام را بر اساس نیاز خود تنظیم کنید.