کتاب عبد محبوب، جلد ۱؛ بهجت حجت، خلاصهی خوبیها
معرفی کتاب عبد محبوب، جلد ۱؛ بهجت حجت، خلاصهی خوبیها
عبد محبوب، جلد ۱ ویژهنامهی اولین سالگرد رحلت حضرت آیتالله العظمی بهجت (قدس سره) است.
مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت اعلیالله مقامهالشریف، برای آشنایی بیشتر علاقهمندان با سیره و سلوک آن عبد محبوب خدا، هر ساله به مناسبت ایام سالگرد ارتحال ملکوتی آن مرجع عالیقدر، ویژهنامهای را با عنوان عبد محبوب بهصورت رنگی و مصور با محتوایی جذاب و خواندنی از فرمایشات اخلاقی و سلوکی معظمله و همچنین خاطرات شاگردان و اطرافیان ایشان از سیره و سبک زندگی این عبد الهی، طراحی و منتشر نموده است.
کتاب حاضر جلد اول این مجموعه است که بهصورت رایگان منتشر شده و در اختیار ارادتمندان ایشان قرار میگیرد.
خواندن مجموعه عبد محبوب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران شیوه سلوک و شخصیت معنوی آیتااله بهجت (ره)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عبد محبوب، جلد ۱؛ بهجت حجت، خلاصهی خوبیها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | عبد محبوب، جلد ۱؛ بهجت حجت، خلاصهی خوبیها |
| عنوان دیگر | یادمان عارف وارسته، بزرگ مرجع تقلید شیعیان؛ حضرت آیتالله العظمی محمدتقی بهجت (قدس سره) |
| موضوع | اخلاق اسلامی، خاطرات، زندگینامه |
| نویسنده | مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی بهجت قدس سره |
| انتشارات | انتشارات واژه پرداز اندیشه |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۳.۵ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۱۶ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
| برچسب | مجموعه عبد محبوب |

آیت الله بهجت رو خیلی دوست داشتم و دارم تا اینکه هفته ی قبل اومد توی خوابم اینقد حس خوبی داشتم حالا احساس خلاء میکنم همش دوس دارم خوابهای این چنینی ببینم و در کل از وقتی که توی مسیر...بیشتر
کتاب بسیار کوتاه اما مفیدی است بخشی از ویژگی های ایشون رو بیان می کنن که کاربردی و تاثیر گذار است
خواستم از طاقچه بابت کار خوبش و اینکه کتابهای آیت الله بهجت رو به مناسبت ماه مبارک رمضان رایگان کردن تشکر کنم. 💐🌹
هیچ جزئیاتی توش دیده نمیشه صرفا اگر کسی آقای بهجت رو کلا نمیشناسه و بیاد این کتاب رو بخونه شاید براش جذاب باشه هیچ چیزی جدیدی توش پیدا نمیکند ولی برای اینکه شناختی از اقای بهجت پیدا کنید خوبه
چیز جالبی نداشت ک رو یاد گیری تاثیر داشته باش مثل ی مقاله بود
ممنون عالی بود تشکر کتاب رایگان زیاد باشه بهتر زندگی با امام زمان حاج آقا بهجت هم باشد عالی میشه بخاطر مشکلات مالی نمیتونم قم زندگی کنم و کنار حرم حضرت معصومه زندگی کنم و خرید کتاب برام خیلی سخت بخاطر ورشکستگی...بیشتر
خوب بود
زبان از وصف این بزرگ مرد عاجز است.
کتاب بسیار خوبی بود روح عالم گرانقدر شاد و یادشون گرامی
چیزی نداشت
ضعیف و شعاری. واقعا در مورد آیت الله بهجت شناخت خاصی بهتون نمیده، سراغ کتابای جامع تر و بهتر برید.