کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ
معرفی کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ
کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ، نوشتهی جوزف فازمن و ترجمه جواد فیضی، سومین جلد از مجموعه رمان پسران نشاندار است. داستان کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ، داستان همدستی آروین با ملکه صوفیا برای پیدا کردن دستبند عقیق واقعی است.
دربارهی کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ
در کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ، آروین با دشمنی بزرگ روبهرو میشود: آلفرد سزار! او هزار سال پیس همراه با برادرش به هر سه دستبند عقیق سرخ دست یافت و جنگی خونین را آغاز کرده بود. حالا او سعی دارد تا بار دیگر هر سه دستبند را بدست آورد و با اخطار به آروین قصد دارد او را نیز بکشد! در این میان آروین با ملکه صوفیا، ملکه سرزمین غربی پریان آشنا می شود. صوفیا شدیدا از ملکه پرنیا که ملکه اعظم تمام پریان است نفرت دارد.به همین دلیل و البته بهخاطر نشان هلالی که بر روی مچ آروین حک شده است به سراغ او میآید.
آروین به خاطر ترسی که از آلفرد سزار دارد، بیماریاش شدیدتر میشود. موجی از نگرانی آروین را در برگرفته است. آیا آروین به دستبند عقیق سرخ واقعی خواهد رسید؟
کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر خواندن داستانهای فانتزی را دوست دارید، کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ را بخوانید. اگر جلدهای دیگر مجموعه پسران نشاندار را خوانده و دوست داشتهاید، از خواندن کتاب پسران نشاندار؛ سرانجام مرگ لذت میبرید.
کتاب فوق العادیه از جلد یک شروع به خوندش کردم توصیه میکنم به نوجوون ها و فکر می کنم حتی برای جوانان 18 سال که علاقه مند به داستان های پرکشش و جذاب و تخیلی و فانتزی دارند هم جذاب
بنظر من داستان جذاب ولی چرا یه داستان خارجی آنقدر درگیر حجاب ملکه پرنیا و دوستانی آدم احساس میکنم مترجم تو داستان دست برده
هر ثانیه هر لحظه که این کتاب میخونم به خوضحالی بیض از حد میرسم دیوونه میشم حتی نمیتونم این دیونگیتوصیفکنمولی این کتاب معرکس حتما بخونید ممنونم از سایت خوب طاقچه ممنون از ناشرمترجم و تمام عوامل
عالی بود
خیلی داستان جالبیه ولی تروخدا بگید جلد هاش به ترتیب چیه من قاطی کردم😣
عالی✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️
این کتاب چند جلد داره؟ واسم هاشون به ترتیب چی هستن ؟ من قاطی شون کردم وفقط تاحالا جلد اولش سایه های مرگ رو خوندم...
یه سوال من این جلد اول این داستان رو خوندم میخوام بدونم که این داستان عاشقانه هم هست یا صحنه های رمانتیک داره؟ ممنون میشم جواب بدید
عااااااااالییییی 👌👌👍👍
واقعا کتاب عالی هستش خیلی خیلی عالی