معرفی و دانلود کتاب شاهزاده و گدا pdf + خلاصه رایگان

کتاب شاهزاده و گدا

۲.۶(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شاهزاده و گدا

شاهزاده و گدا، نوشته مارک‌ تواین داستانی انتقادی به فساد درباری در قالب یک روز جابه‌جایی زندگی ادوارد و تام است. ادوارد ولیعهد انگلستان، و تام، پسر فقیری است که بسیار شبیه ادوارد است، برای یک روز جایشان را باهمدیگر عوض می‌کنند.

شاهزاه و گدا را محمد همت‌خواه به فارسی برگردانده است.

درباره‌ی کتاب شاهزاده و گدا

مارک تواین در کتاب شاهزاده و گدا، زندگی ادوارد ولیعهد انگلستان را بیان می‌کند که روزی با پسر فقیری به نام تام که بسیار شبیهش است آشنا می‌شود. ادوارد از زندگی خشک و قوانین سخت سلطنتی خسته شده است و تام هم از فقر به تنگ آمده است. آن دو تصمیم می‌گیرند تا یک روز جایشان را با هم عوض کنند و به این ترتیب تام، لباس‌های شاهزاده را می‌پوشد و ادوارد لباس‌های تام را به تن می‌کند. مارک تواین در داستان شاهزاده و گدا، به موضوع جابه‌جایی ادوارد و تام می‌پردازد. او تجربه‌های عجیبی که ادوارد از زندگی فقیرانه و تام از زندگی و فرمانروایی در قصر می‌سازد را بیان می‌کند و در کنارش از فساد درباری می‌گوید؛ فسادی که مردم را به فقر دچار کرده است.

کتاب شاهزاده و گدا بارها توسط مترجمان مختلف، مانند محمد قاضی و کیومرث پارسای به فارسی ترجمه شده و ناشران مختلفی آن را چاپ کرده‌اند. این داستان زیبا بارها مورد اقتباس‌های تئاتری، سینمایی و انیمیشن قرار گرفته است.

کتاب شاهزاده و گدا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

داستان کتاب شاهزاده و گدا، برای نوجوانان جذاب است. اما اگر به مطالعه آثار نوشته شده از نویسندگان بزرگ دنیا علاقه دارید، کتاب شاهزاده و گدا را بخوانید.

درباره‌ی مارک تواین

ساموئل لنگهورن کلمنز، که او را بیشتر با نام هنری مارک تواین می‌شناسیم، نویسنده‌ی آمریکایی است. ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا می‌داند. مارک تواین در ۳۰ نوامبر ۱۸۳۵ در فلوریدا متولد شده و در ۲۱ آپریل ۱۹۱۰ از دنیا رفت. او آثار بسیاری را نوشته است که همه به زبان‌های مختلف دنیا از جمله فارسی هم ترجمه شده‌اند و مهم‌ترین آن‌ها، شاهزاده و گدا، ماجراهای تام سایر، جزیره‌ی گنج و ماجرای هاکلبری فین است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاهزاده و گدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شاهزاده و گدا
قیمت کتاب:۲۱۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های مصور داستان‌های جهان، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

majedeh
۱۴۰۲/۱۰/۱۱

شاهزاده و گدا داستان معروفیه و از آن فیلم های زیادی ساخته و اقتباس های فراوانی شده . شاهزاده و گدا داستان مورد علاقه منه و خیلی دوستش دارم . و در پایان ، سیر از گرسنه چه خبر داره . قدر...بیشتر