کتاب آموزش زبان اسپانیایی برای کودکان
معرفی کتاب آموزش زبان اسپانیایی برای کودکان
کتاب آموزش زبان اسپانیایی برای کودکان اثر سارا تابنده یک کتاب تصویری برای آموزش زبان اسپانیایی به کودکان است.
در این کتاب کودکان با زبان اسپانیایی به طور مقدماتی آشنا میشوند. این کتاب عباراتی را که در گفتگوهای روزانه استفاده میشود، اعداد، زمان، رنگها، میوهها و غذاها، البسه، وسایل نقلیه، اعضای بدن و ... را به همراه تلفظ صحیح به کودکان آموزش میدهد. علاوه بر این اشکال و تصاویر کتاب در درک مفاهیم کمک میکنند.
کتاب آموزش زبان اسپانیایی برای کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر برای مربیان آموزش زبان و والدینی که میخواهند زبان اسپانیایی را به کودکانشان آموزش دهند، مفید است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آموزش زبان اسپانیایی برای کودکان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آموزش زبان اسپانیایی برای کودکان |
| حجم فایل کتاب: | ۶.۴۳ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۷۳۸۵۱۳۷ |
| تعداد صفحهها: | ۸۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۷۰۰۰ تومان |

خیلی خوبه من به زبان اسپانیایی خیلی علاقه داشتم و با این کتاب تونستم زبان اسپانیایی رو بلد بشم
محتوای کتاب ساده و گیرا هستند و برای افرادی که تازه قصد یادگیری زبان اسپانیایی رو دارند کاملآ مناسب و آموزنده هستش. هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مناسبه. یه نکته رو هم بگم: زبان اسپانیایی از نظر من زبان...بیشتر
تهیه کنید اگر دوست دارید زبان اسپانیایی یاد بگیرد خیلی جالب هست برای یاد گیری سریع چون هم برای کودکان و بزرگسالان مفید هستش
توی کمتر از یک ساعت تموم شد😊 البته من پیش زمینه شو داشتم. برای شروع کتاب خوبیه مخصوصا این که جملات کلیدی رو یاد میده. به طور کلی خوب بود بنظرم.
خوب
به نظرم عالی و سلیس وروان بود مرسییییییی