کتاب فراسوی ترس
معرفی کتاب فراسوی ترس
کتاب فراسوی ترس، نوشتهی اسکات آلن کتابی است که به شما کمک میکند غیرممکنترین رویاهایتان را واقعی کنید.
اگر رویایی دارید که به خاطر ترسیدن هیچوقت سراغ آن نرفتهاید، فراسوی ترس را با ترجمهی علی هدایتی بخوانید.
دربارهی کتاب فراسوی ترس
اسکات آلن در کتاب فراسوی ترس طی ۱۴ فصل، در رسالت خود به اصلیترین عامل شکست مردم در راه رسیدن به امیال، اهداف و رویای زندگیشان میپردازد. علتی که در درون ما ریشه داشته و به ذهن ما راه پیدا میکند. از نظر اسکات آلن، انسان در زندگی دو راه دارد: زندگی کردن در ترس و زندگی کردن با ترس. در کتاب فراسوی ترس چگونگی تسلط ترس بر ما شناسایی میشود و در مسیر زندگی، نحوهی برخورد با این ترسها، بهره بردن از آنها و درنتیجه چگونگی زندگی کردن با ترس اما داشتن زندگیای سرشار از موفقیت، مورد بررسی قرار گرفته و آموزش داده میشود.
با مطالعه کتاب فراسوی ترس شما ترس را بهعنوان حسی طبیعی قلمداد خواهید کرد. حسی که فقط پدیدهای گذراست و قدرت از پا درآوردن شما را ندارد و شما میتوانید به ترس به عنوان حسی محرک و نه بازدارنده در جهت رسیدن به اهداف نگاه کنید و راههای غلبه بر آن را بیاموزید.
کتاب فراسوی ترس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
فراسوی ترس برای همه کسانی است که رویاهای بلندپروازانهای دارند. اگر دوست دارید به تمام رویاها و آرزوهای خود برسید کتاب فراسوی ترس را بخوانید.
بخشی از کتاب فراسوی ترس
برای غلبه بر ترسها، در وهله اول باید به باطن و درونیات خود دقیق شوید؛ زیرا اگر برایتان مشخص نباشد که چه کسی هستید و چرا این تصمیمات را اتخاذ میکنید به احتمال زیاد به گزینههای بدتر رهمنون خواهید شد و این هرچند ممکن است ترسهای کنونی شما را توجیه کند اما شما را به یک حلقه بیپایان از ترسهای پیدرپی سوق خواهد داد که در نهایت منجر به شکست شما خواهد شد.
ترس از ناشناختهها، ترس از شکست و ترس از اینکه نزدیکانمان، دوستانمان یا رقیبانمان درباره ما چه فکری میکنند، ترسهای واقعی نیستند؛ بلکه داستانی ساختگی هستند که ما مدام با خودمان تکرار میکنیم و ممکن است ما را به مرحله افسردگی ببرند و باعث شوند درون تصوراتمان ساکن شویم و روزها، هفتهها و سالها را از دست بدهیم؛ زیرا ترس به ما میگوید اگر تلاش کنید، امکان شکست شما بیشتر از موفقیتهایتان خواهد بود؛ یا تلقین خواهد کرد بهجای پذیرفته شدن، طرد خواهید شد و در نهایت با شما کاری میکند که دست روی دست بگذارید و هیچ کاری انجام ندهید.
فهرست
- کنار زدن زندگی تحمیلی
- نتایج احتمالی در پیش گرفتن روشی متفاوت
- اختصاص اولویت اول به رویارویی با دشوارترین چالشها
- یافتن اعتماد به نفس با راهبرد گام به گام
اول از دوست خوبم الهام تشکر میکنم به خاطر اینکه این کتاب خوب رو بهم هدیه داد. یکی از نکات جالب در این کتاب نامه نگاری مترجم و نویسنده بود. کسب اجازه از نویسنده برای ترجمه شدن کتاب به زبان فارسی.