دانلود و خرید کتاب چهل شاخه گل نرگس مرجان قرایی

انتشارات:انتشارات نظری
امتیاز:
۴.۹از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چهل شاخه گل نرگس

«چهل شاخه گل نرگس» اثری از مرجان قرایی(۱۳۶۲-) نویسنده معاصر است.

در مقدمه این کتاب آمده است:

«امسال قصد دارم چهل نامه به امام زمان بنویسم. اولین نامه از همین جا شروع می‌شود. نامه‌هایی که در دل من و معبودم هست.

نامه‌هایی که فقط دوستی بین من و صاحب مقدراتم را بیشتر می‌کند.

من مثل یک ماهی کوچکم که در دام یک صیاد افتاده اما اون صیاد آنقدر مهربونِ که نمی‌خواهم از دامش بیرون بیام.

دوست دارم تو همون تُنگ تنگ و کوچک بمانم اما صیادم او باشد. دوست دارم آنقدر نگاهش کنم که دیدگان کوچکم فقط تصویر او را حفظ کند...»

۱۳۹۷/۰۵/۰۲

می‌روم عاشق شوم اینجا دیار یار نیست بین این باوران یک عاشق دیندار نیست می‌روم شاید که درد دوریش را حس کنم از فراق "مهدی زهرا "کسی بیمار نیست💔

مهدی فیروزان
۱۳۹۷/۰۶/۲۰

نامه های بسیار زیبا و دوست‌داشتنی و صمیمی با امام زمان خیلی حصرت خوردم که یک دهم که هیچ یک صدم نویسنده هم دوستدار امام زمانم نیستم با اینکه اسمم مهدی هستش. 😢😭😭 کتاب خوب و کوتاهی بود.

۱۳۹۷/۰۴/۳۱

بسیار زیبا بود ،چهل نامه با زبان ساده وشیرین،پر از تشبیه واستعاره ،برای یوسف زهرا.این کتاب درعین سادگی یک نهیب وتلنگری دردل خود جای داده است ،که من برای ظهورش چه کرده ام؟ خـبـر آمـد خبـری نیـست… هنـوز از غـم دوری دلـدار

- بیشتر
سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۴/۳۰

کتاب شصت و یکم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی چهل نامه از نویسنده خطاب به امام عصر و صاحب الزمان ، عجل الله تعالی فرجه الشریف من هم در هنگام خواندن نامه ها ، حس کردم خودم دارم با امام زمانم

- بیشتر
f_altaha
۱۳۹۷/۰۷/۰۱

قشنگه

Hani.z
۱۳۹۹/۰۷/۰۸

قشنگ بود .. چون صید به دام تو به هر لحظه شکارم ای تحفه نگارم

من همان منتظر کوچکت هستم که یاد و نام تو آرامش خیالم می‌شود.
دلتنگِ ماه
ای دوست‌داشتنی‌ترین دوست‌داشتنی‌ها تو را بیشتر از هر کس دوست دارم.
دلم برایتان تنگ شده
دلتنگِ ماه
ای زیباترین حضور، ای صاحب تمام بود و نبودها بیا که با آمدنت همه چیز زیباتر می‌شود. «یا اباصالح»
دلتنگِ ماه
ای کاش می‌دیدمت اما نشد. کمکم کن و دست‌هایم را بگیر که نیازمند نگاهی از سوی توام. ای بهترینم هیچ وقت تنهایم نگذار
من به تو سلام می‌کنم به امید جوابی از سویت، پس دوباره سلام
sadeghi
من هنوز چشم به راه مونسی هستم که عمرش پایان‌ناپذیر و حکومتش عدل الهی است. خدایا راه را برای آمدنش هموار کن. ای بخشنده و مهربان، دستان مرا بر سر تمام پل‌های لغزان سقوط بگیر. «یا اباصالح»
من دل‌شکسته‌ام، چشم‌هایم ابری‌ست و قلبم مملو از عشق توست ای صنم دلم
F313
ای محبوبم ای بهترین رؤیایم، آری تو رؤیای خیال و واقعیتم هستی من در پس تمام لحظه‌هایم تو را می‌بینم. فقط تو را و آن‌قدر دوستت دارم که ناگفتنی است. آن‌قدر صدایت می‌کنم که تو هم یکبار صدایم کنی. پس به امید شنیدن طنین صدایتان. صدایت می‌زنم: «یا اباصالح ادرکنی»