کتاب چهل شاخه گل نرگس
خواندن نظراتمعرفی کتاب چهل شاخه گل نرگس
«چهل شاخه گل نرگس» اثری از مرجان قرایی(۱۳۶۲-) نویسنده معاصر است.
در مقدمه این کتاب آمده است:
«امسال قصد دارم چهل نامه به امام زمان بنویسم. اولین نامه از همین جا شروع میشود. نامههایی که در دل من و معبودم هست.
نامههایی که فقط دوستی بین من و صاحب مقدراتم را بیشتر میکند.
من مثل یک ماهی کوچکم که در دام یک صیاد افتاده اما اون صیاد آنقدر مهربونِ که نمیخواهم از دامش بیرون بیام.
دوست دارم تو همون تُنگ تنگ و کوچک بمانم اما صیادم او باشد. دوست دارم آنقدر نگاهش کنم که دیدگان کوچکم فقط تصویر او را حفظ کند...»
سلسله قاجار![]()
صرف و نحو عربی در محضر کلام امام رئوف (ع)مینا جیگاره
صرف و نحو در بارگاه مطهر ثقلینمینا جیگاره
رستاسارا فریدونی
دایاخمهسا پاشایی
میروم عاشق شوم اینجا دیار یار نیست بین این باوران یک عاشق دیندار نیست میروم شاید که درد دوریش را حس کنم از فراق "مهدی زهرا "کسی بیمار نیست💔
نامه های بسیار زیبا و دوستداشتنی و صمیمی با امام زمان خیلی حصرت خوردم که یک دهم که هیچ یک صدم نویسنده هم دوستدار امام زمانم نیستم با اینکه اسمم مهدی هستش. 😢😭😭 کتاب خوب و کوتاهی بود.
بسیار زیبا بود ،چهل نامه با زبان ساده وشیرین،پر از تشبیه واستعاره ،برای یوسف زهرا.این کتاب درعین سادگی یک نهیب وتلنگری دردل خود جای داده است ،که من برای ظهورش چه کرده ام؟ خـبـر آمـد خبـری نیـست… هنـوز از غـم دوری دلـدار
کتاب شصت و یکم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی چهل نامه از نویسنده خطاب به امام عصر و صاحب الزمان ، عجل الله تعالی فرجه الشریف من هم در هنگام خواندن نامه ها ، حس کردم خودم دارم با امام زمانم
قشنگه
قشنگ بود .. چون صید به دام تو به هر لحظه شکارم ای تحفه نگارم