معرفی و دانلود کتاب آموزش سلفژ pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات شمشاد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش سلفژ

کتاب آموزش سلفژ، اثر پوزولی، یکی از معتبرترین شیوه‌های آموزش نت‌خوانی پایه است. آموزش سلفژ را با گردآوری و ویرایش محسن خجسته‌ حسینی در اختیار دارید.

درباره‌ی کتاب آموزش سلفژ

سلفژ به طور خلاصه به خواندن و نوشتن نت‌های موسیقی را که اغلب با آموزش تئوریک همراه است، اطلاق می‌شود. چیزی که در ظاهر ساده به نظر می‌رسد یکی از مهم‌ترین مباحث در موسیقی است و دانستنش برای تمام موسیقی‌دانان ضروری به شمار می‌رود. کتاب آموزش سلفژ اثر پوزولی یکی از معتبرترین روش‌های آموزش نت‌خوانی پایه است. نسخه‌ی جدید کتاب آموزش سلفژ با ویرایش جدید، تمام اشکالات نسخه‌های پیش از خود را برطرف کرده است.

کتاب آموزش سلفژ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب آموزش سلفژ برای تمام هنرجویان صداسازی و موسیقی کتابی کاربردی است. اگر دوست دارید سلفژ را در خانه یاد بگیرید، می‌توانید از کتاب آموزش سلفژ بهره ببرید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش سلفژ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آموزش سلفژ
تعداد صفحه‌ها:۸۱ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۰۰۰ تومان

▪mahya ▪
۱۳۹۹/۰۵/۲۲

کتاب عالی هست ، اما برای شروع مناسب نیست . برای شروع میتونید کتاب تئوری موسیقی محسن خجسته حسینی ،انتشارات جهاددانشگاهی رو تهیه کنید .

reza
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۳/۱۴

کتاب خوبیه...اما باید قبلش پیش نیاز هاش مطالعه بشه...این کتاب برای تازه کار ها سنگینه

۱۴۰۳/۰۶/۱۴

کتاب بسیار خوبیه به شرطی که با استاد کار کنید و تمرین مستمری داشته باشین تا جواب بگیرین

iliya
۱۳۹۹/۰۵/۲۰

نسخه‌چاپی این‌کتاب رو تهیه ‌کردم😍عالیه👌👍

Amin DadashZadeh
۱۳۹۹/۰۹/۱۹

برای یادگیری سلفژ گزینه مناسبیه

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۱/۰۴

کتابی را میخوام که توضیحات داشته باشه در مورد خوندن نتها و اینکه هر درس چطور اجرا بشه . یا خودآموز باشه . ولی این کتاب خودآموز نیست .

دختر کتاب خوان
۱۴۰۰/۰۲/۱۲

من این کتاب رو برای کتسم گرفتم البته چاپ رو

نورالدین شمسی
۱۴۰۰/۰۱/۱۹

من این نسخه الکترونیک رو نخریدم اما نسخه چاپیش رو دارم کسانی که میگویند بده موسیقی بلد نیستند. این کتاب برای افراد حرفه ای هست

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

توضیحات نداره نمی‌دونستم😂 اینجوریه باید قبل از خرید تئوری سلفژ رو بلد باشید فکر میکنم این کتاب فقط جنبه عملی داره

fifi
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۹/۲۵

بنظرم خیلی اموزش مبتدی طور بود واقعا چالش خاصی نداشت

FAYA
۱۳۹۹/۰۵/۲۱

برای پیانو خوبه ؟؟ آخه من حدود ۷ ساله که پیانیست هستم ، ممنون از استادم که بهم اعتماد کرد و من رو شایسته دونست که منو به همه به عنوان پیانیست معرفی کرد 🌹 ؛ الان سلفژ و پیانو...بیشتر

💜💙🤍
۱۴۰۳/۰۱/۰۷