کتاب ماجراهای تن تن؛ کوسههای دریای سرخ
معرفی کتاب ماجراهای تن تن؛ کوسههای دریای سرخ
کتاب ماجراهای تن تن؛ کوسههای دریای سرخ نوشته هرژه که با ترجمه محمد نیرومند منتشر شده است. یکی از سری کتاب ماجراهای تن تن است. این مجموعه دربردارنده چند ژانر مختلف علمی تخیلی، فانتزی و ماجراجویانه است. این اثر به ۷۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. تصویر سازی بدیع کتاب یکی از نقاط عطف آن به شمار میآید.
درباره ماجراهای تن تن؛ کوسههای دریای سرخ
تن تن در این داستان، همراه سگش میلو و دوستش کاپیتان هادوک درگیر ماجرای خطرناکی میشوند .در این ماجرا تن تن برای کمک به دوستش که امیری عرب است به سرزمین او مسافرت میکند .و پس از ماجراهایی متوجه میشود که از سوی یک گروه تبهکار که به تجارت برده و خرید و فروش اسلحه مشغولاند تحت تعقیب است .عبور از بیابانهای سوزان، انفجار هواپیمای حامل او، غرق شدن کشتی، دست و پنجه نرم کردن با کوسههای دریای سرخ، و بالاخره نجات یافتن معجزهآسای تن تن، حوادث خطرناک و هیجانانگیزی است که او و دوستانش پشت سر میگذارند.
خواندن کتاب ماجراهای تن تن؛ کوسههای دریای سرخ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب تن تن برای آن دسته از کودکان و نوجوانان که طرفدار داستانهای ماجراجویانه و کمیک هستند، بسیار خواندنی و جذاب است.
درباره هرژه
ژرژ پروسپر رِمی با نام مستعار هِرژه (۱۹۸۳-۱۹۰۸) نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی است. او در شهر بروکسل در بلژیک به دنیا آمد که بیشتر بهخاطر خلق ماجراهای تن تن مشهور است. معروفیت این اثر کمیک باعث شد در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتابهای کمیک اضافه شود.
هِرژه آموزش رسمی به خود ندید، ولی پس از ترک مدرسه، به عنوان گرافیست آغاز به کار کرد و پس ازآن، از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. تا سال ۲۰۰۷ یعنی صدمین سالگرد تولد هِرژه ۲۰۰ میلیون نسخه از کتاب به فروش رفت.
عالی . بازگشت ۱۰ تا از قهرمانان داستان از جلد ۴ تا ۱۸ .
عالی است😘😘😘
عالیست
من عاشق همه ی مجموعه های تن تن هستم
مجموعه کتاب های تن تن بی نظیران.من بالای ۵ بار هر کتاب رو خوندم.حتما این کتاب رو بخونید.
خوبه ولی صحفه هاش کمه
عالیه
با سلام. این کتاب متأسفانه ترجمه خوبی ندارد. ترجمهاش همان رونویسی ترجمهی پُراشتباه «اسمردیس» در اوایل انقلاب است.
بسیار علی است و هـیـچ وقـت قدیمــی نمـی شود❤
کتب خوبی هستش اما خب یزره نا مفهمومه اما خب اگه ماجرا های تن تن و کاپیتانو دوست دارین میتونین دریافتش کنید