کتاب اشغال
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اشغال
کتاب اشغال نوشته محسن مومنی شریف است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند. این کتاب برای نوجوانان مناسب است و اطلاعات تاریخی خوبی از تاریخ معاصر در اختیار آنان قرار میدهد.
خواندن کتاب اشغال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
خورشید کالسکه سوار
دانشنامهی محیط زیستهنریک مجنونیان
قلم و تاجابراهیم حسن بیگی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳,۹۰۰۷۰%
حیف وقتی که بگذارید واسه خواندن این کتاب، به هیچ وجه توصیه نمیکنم!
ملتی که تاریخش را نداند دچار اشتباهات بزرگ می شود. این کتاب بسیار شیوه با بیان داستانی ماجرای اشغال ایران در شهریور 1320 را روایت می کند. تعجب می کنم از کسانی که از این کتاب جذاب بد گفتهاند. آیا
حیف کاغذی که به منظور چاپ این کتاب هدر رفته...
اسم این کتاب مناسب سن کودکان نیست .محترمانه ترین جمله بود در موردش
کاش توی خلاصه یا اطلاعات گروه سنی رو هم بزنید
کتابی داستانی با نثر روان از تاریخ ایران. چه خوبه که از گذشته خودمون اطلاعات داشته باشیم و ببینیم چی به سر کشورمون اومده.
خیلی بد
خیلی خیلی مسخره بود به هیچ وجه برای خواندن توصیه نمیکنم
این کتاب حتی اسمش ارزش خوندن نداره چه برسه به خودش واقعا بی معنی و مزخرف بود
گاهی حقیقت آنقدر تلخ است که افراد آنرا انکار میکنند، این طبیعت انسان است. کتاب بر اساس تاریخ مستند و مکتوبست. منابع هفتگانه اش، نوشته افرادی مثل فردوست، بهنود، استوارت هستند. برای رده سنی نوجوان و جوان مناسبه و حتی بزرگسالی که