کتاب در آینه
معرفی کتاب در آینه
در آینه داستان کوتاهی اثر کیومرث پوراحمد، نویسنده و کارگردان نامدار ایرانی است که اولین بار در سال ۱۳۶۰ در کانون پرورش فکری کودکان منتشر شد. این کتاب یک داستان اجتماعی برای کودکان روایت میکند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب در آینه
داستان این کتاب درباره پسری به اسم مسعود است که لکنت زبان دارد و با اطرافیانش دچار چالش است. نثر روان و خواندنی و بیان تصویری پوراحمد از یک روایت واقعی دنیای نوجوانان باعث شده تا این اثر ملموس و خواندنی شود.
خواندن کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
در روزی که خبر مرگ کیومرث پوراحمد منتشر شد این کتاب را خواندم و گریستم گریستم بر قلم مهربان جوان سی و دو سالهای که چهل و دو سال پیش یک داستان ساده و دغدغهمندی برای بچهها نوشت و امیدبخش
نثر روانش باعث شد جذاب دربیاد باتوجه به موضوعش خوب بود
برای گروه سنی ده تا چهارده سال کتاب خوبی است و داستان بسیار قشنگی دارد
خدا بیامرزد پوراحمد رو . این سرزمین جادو شده است که آدمهایی مانند کیومرث پوراحمد که دغدغه های کودک و نوجوان دارند اینطوری و خودخواسته می میرند . داستان در آینه کاملا دغدغه یک ایرانی وطن پرست رو برای نوجوانان
عالی بود روح استاد پوراحمد شاد
یک داستان انگیزشی کوتاه. اول بار در دهه ۶۰ و پس از انتشار، آن را خواندم و همان زمان روی اعتماد به نفس من تأثیرگذار بود.